Diğer MSI 24.5" MAG 256F 3.799 TL

Fiyatlarını arttırdılar. :D
Bu satıcı aynı ürünü hepsiburada'da satıyordu 3899 TL gibi bir fiyatı vardı baktı talep çok 12 saat sonra fiyatını 4500 TL üzerine çıkardı. Umarım satın alanların siparişlerini iptal etmemişlerdir.

3899 TL yapmışlar bu seferde fiyatı. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

Son düzenleme:
Bu satıcı aynı ürünü Hepsiburada'da satıyordu 3899 TL gibi bir fiyatı vardı baktı talep çok 12 saat sonra fiyatını 4500 TL üzerine çıkardı. Umarım satın alanların siparişlerini iptal etmemişlerdir.

3899 TL yapmışlar bu sefer de fiyatı. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

Bugün öğleden sonra Amazon'dan aldım 3800 liraya, şimdi baktım 4600 civarına çıkartmış. Aldığım gibi kargoya vermişti.

Bugün öğleden sonra Amazon'dan aldım 3800 liraya, şimdi baktım 4600 civarına çıkartmış. Aldığım gibi kargoya vermişti.
Hayrını görün hocam. Ben de cuma günü itopyadan sipariş ettim yarın perşembe hala kargoya verilecek. Amazon burda bile kalitesini konuşturuyor.

Amazon olsa da satıcı dey elektronik diye bir yer, açıkçası İtopya'dan almayı tercih ederdim. Oranın indirimini kaçırdım diye almaya cesaret edemiyorum çünkü Amazon'daki satıcının puanı çok düşük.

Amazon olsa da satıcı dey elektronik diye bir yer, açıkçası İtopya'dan almayı tercih ederdim. Oranın indirimini kaçırdım diye almaya cesaret edemiyorum çünkü Amazon'daki satıcının puanı çok düşük.

Ben yine de arada Amazon olduğu için Amazon'dan almayı tercih ederim. İtopya'da sütten çıkmış ak kaşık değil hocam satış sonrasında Amazon'un daha iyi olduğunu düşünüyorum en azından 3 yıldır yaptığım alışverişlere dayanarak.

Merhaba.Bilgisayarımda sadece warzone oynayıp,nette takılma,film izleme gibi şeyleri yapıyorum.Ekran kartım amd rx6600. 2022 den beridir kullandığım AOC C24G2AE/BK 165 hz 23.6 inç,curved full hd va panelli monitörden bu monitöre geçmeye değermi?Monitörümün hiç bir sıkıntısı yok.Sadece va panelden ıps panele geçmek vb için msı monitörü almaya değermi?Yada ileride 2k vb monitör mü alsam?(ekran kartı full hd için üretilen bir kart)..Sonuçta para vereceğiz.Sormak istedim sizlere.

Siparişim yarım saat önce geldi, kurulumu sağladım. Ne ölü piksel ne de ghosting var sanırım tek attım. İade ve değişim ile süreci ile uğraşmayacağıma sevindim açıkçası.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-11-14 at 13.15.54.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-14 at 13.15.54.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 86

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı