Aslında MSI NVIDIA ekran kartı istememin nedeni daha uzun ömürlü olması ve soğutmasının iyi olması nedeniyle seçiyorum ayrıca DLSS kullanmak istiyorum ve 3070 30 bini aşıyor ve uygun fiyatlıları ise dandik markalardan oluşuyor.
Aslında MSI NVIDIA ekran kartı istememin nedeni daha uzun ömürlü olması ve soğutmasının iyi olması nedeniyle seçiyorum ayrıca DLSS kullanmak istiyorum ve 3070 30 bini aşıyor ve uygun fiyatlıları ise dandik markalardan oluşuyor.
FSR gelişti artık DLSS'ye yakın. 3070'de 0 asla alınmaz ayrıca bu bütçede.Aslında MSI NVIDIA ekran kartı istememin nedeni daha uzun ömürlü olması ve soğutmasının iyi olması nedeniyle seçiyorum ayrıca DLSS kullanmak istiyorum ve 3070 30 bini aşıyor ve uygun fiyatlıları ise dandik markalardan oluşuyor.
Yine diyorum FSR 4.0 şu an en güncel DLSS'den daha iyi ve Frame Gen özelliği ile 30 FPS aldığınız oyundan 100 FPS alıyorsunuz.
Düşük yıldız derken? Şuanlık AMD'nin bilinen herhangi bir sıkıntısı yok.FPS kadar görüntü kaliteside önemli AMD ekran kartlarına bakıyorum ama genelde düşük yıldız almışlar.
Düşük yıldız derken? Şu anlık AMD'nin bilinen herhangi bir sıkıntısı yok.
FPS kadar görüntü kaliteside önemli AMD ekran kartlarına bakıyorum ama genelde düşük yıldız almışlar.
Aslında MSI NVIDIA ekran kartı istememin nedeni daha uzun ömürlü olması ve soğutmasının iyi olması nedeniyle seçiyorum ayrıca DLSS kullanmak istiyorum ve 5070 30 bini aşıyor ve uygun fiyatlıları ise dandik markalardan oluşuyor.
FPS kadar görüntü kaliteside önemli AMD ekran kartlarına bakıyorum ama genelde düşük yıldız almışlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.