Çözüldü MSI Afterburner Memory Clock'u yükseltmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

$MidYu

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Öncellikle iyi forumlar.
Fotoğrafta gördüğünüz sarı işaretli kısım artırıldığı zaman uyguladığınız zaman kırmızı tarafta artmakta.
Sarı kısmı en sona aldığım zaman mavi ekran almıştım ve PC kendini reboot etmişti.
O sarı kısmı artırdıkça performans artar mı yani mavi yiyene kadar artırıp onun bir altında bırakırsak.

Dosya Ekleri

• değer.png
    değer.png
    138,9 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fazla performans artışı olmaz, core clocku arttırman gerek. Şahsen OC yapmanızı tavsiye etmem zaten laptop kullanıyorsunuz. Sisteminiz ısınır ve parçaların ömrü kısalır. Zaten OC yaparak alacağınız performans artışı oldukça az olacaktır. Yok ben illa yapacağım diyorsanız onları yavaş yavaş arttırarak ısısını kontrol edin. Tam yükte 80 dereceyi geçmemeli.
Fazla performans artışı olmaz, core clocku arttırman gerek. Şahsen OC yapmanızı tavsiye etmem zaten laptop kullanıyorsunuz. Sisteminiz ısınır ve parçaların ömrü kısalır. Zaten OC yaparak alacağınız performans artışı oldukça az olacaktır. Yok ben illa yapacağım diyorsanız onları yavaş yavaş arttırarak ısısını kontrol edin. Tam yükte 80 dereceyi geçmemeli.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı