Çözüldü MSI Afterburner'ın kısayolu silindiği için uygulama açılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BATTLEFlELD

Hectopat
Daha fazla  
MSI Afterburner'ın kısayolu masaüstünde duruyordu. Uygulamayı bu kısayoldan açıyordum ancak bu kısayolu silince uygulamayı ne dosya konumundan ne de başka bir yerden açabiliyorum. Dosya konumuna girince uygulamanın exe dosyasını bulamıyorum. Arama yerine yazınca da çıkmıyor. Programlar kısmında da MSI Afterburner gözüküyor. Kısaca program bilgisayarımda yüklü olmasına rağmen programı açamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü 2025-09-13 225228.png

Çözüm
Hocam o sorunu çözüyor ama onu yapmadan başka bir çözüm yolu var mıdır acaba diye merak ettim.
Dediğim gibi büyük olasılıkla kısayol yerine/veya kısayolla birlikte silinmemesi gereken bir şeyi de silmişsiniz. O sebeple zaten yeniden yüklemek gerekir. Çünkü .exe dosyası bu klasörde de görünmüyor, silinmiş.
Bilgisayardan kaldır ve yeniden yükle.
Programlar kısmında gözüküyor olabilir ancak bu gerekli bir dosyayı silmediğiniz anlamına gelmez tam olarak. Sadece kısayol silmek de böyle bir şeye sebep olmaz hocam. Tamamen silip tekrar kurmayı tercih edebilirsiniz.

Hocam o sorunu çözüyor ama onu yapmadan başka bir çözüm yolu var mıdır acaba diye merak ettim.

Dediğim gibi büyük olasılıkla kısayol yerine/veya kısayolla birlikte silinmemesi gereken bir şeyi de silmişsiniz. O sebeple zaten yeniden yüklemek gerekir. Çünkü .exe dosyası bu klasörde de görünmüyor, silinmiş.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı