MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Çözemediğim sorunlardan dolayı yarın laptopa format atıp sıfırdan kurulum yapacağım, laptop şu an legacyde Boot yapıyor onu UEFI'ye çevirip Boot #1e USB'yi seçeğim ondan sonra klasik Windows kurulum ekranı gelmesi lazım değil mi?

Çözemediğim sorunlardan dolayı yarın laptopa format atıp sıfırdan kurulum yapacağım, laptop şu an legacyde Boot yapıyor onu UEFI'ye çevirip Boot #1e USB'yi seçeğim ondan sonra klasik Windows kurulum ekranı gelmesi lazım değil mi?
Sanırsam evet hocam. Ben kurulum yaparken biosta direkt UEFI: ------- şeklinde yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam onu seçmiştim direkt. Ben de sıfırdan kurulum yapıp yarın MSI'ı arayacağım.

Sizce ne yapayım hocam? Sorun devam ederse tüm driverların msi'ın sitesine yüklenmesini mi bekleyeyim, yoksa yine de format atıp driver+chipset mi yükleyeyim şuankinden başka bir driver olacak şekilde?

Evet... Oyun oynarken görüntü dondu ve karşıma bu çıktı. Oyunun sesi hala geliyordu bilgisayar donmamisti yani. Sıcaklık vs her şey normaldi.Eki Görüntüle 803166
Gerçekten garip bir durum yapacağınız çözümlerin işe yarayıp yaramadığını bekliyoruz hocam.

Format attım ve Windows'un kurdukları dışında hiçbir driver kurmadım. Yarın MSI'i arayıp driver isteyeceğim. Denedigim gibi yazacağım umarım başkası yaşamaz hocam.

Hocam gönderdikleri driverları burayada atabilir misiniz? Siz driverları gönderdikten sonra format atayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı