MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

KiÇok mantıklı hocam ben bunu düşünememiştim. Sizce fiyatı daha iner mi? Ben çıkar diye düşünüyorum. Bir de sipariş ettiğinizde yanıtlayabilir misiniz rica etsem buradan? Unutmazsanız tabii ki yoksa canınız sağ olsun.

Farkındaysanız fırsat ürünü yazıyor yanında. En geç 3 güne fiyatı yükselecektir. Ben olsam elimi çabuk tutardım.

Farkındaysanız fırsat ürünü yazıyor yanında. En geç 3 güne fiyatı yükselecektir. Ben olsam elimi çabuk tutardım.
Ben de öyle düşünüyordum hocam. Zaten en azından Bravo 17'den pahalı olacağının kesin olduğunu düşünürsek bu fiyattan çok daha fazla olması lazım. Peki hocam yurtdışında bir kaç siteye göz gezdirince en az ocağın ortalarında stok gelicek yazıyor Türkiye'ye nasıl bu kadar çabuk geliyor, ya da yurtışında stoklar çoktan mı bitti bi fikriniz var mıdır?

Ben de öyle düşünüyordum hocam. Zaten en azından Bravo 17'den pahalı olacağının kesin olduğunu düşünürsek bu fiyattan çok daha fazla olması lazım. Peki hocam yurtdışında birkaç siteye göz gezdirince en az ocağın ortalarında stok gelecek yazıyor Türkiye'ye nasıl bu kadar çabuk geliyor, ya da yurtışında stoklar çoktan mı bitti bir fikriniz var mıdır?

Arz talep ilişkisi sanırım. Bu kadar özellikleri olan ve uygun fiyatlı olan bir laptop gelmedi şimdiye kadar. Aynı fiyata alınabilecek en iyi laptop şu anda bu. Kâr etmek amacıyla hemen getirtiyorlar o yüzden ( bence)

Bitmiş olabilir. Çünkü yeni üretildi ve yurtdışında çok ucuz bu. Yanlış hatırlamıyorsam 1300 dolar olması lazım tam emin değilim. 1 ay asgari ücretle çalışan biri 2 tane alabiliyor yani bir ayda siz düşünün 🙂

Ekran kartı 1660 Ti ayarında, 2060/2070 arası değil.

O Dell G5 SE'nin test sonuçları. Soba gibi ısınan ve problemlerden geçilmeyen bir bilgisayar, sağlıklı sonuçlar olduğu düşünmüyorum. Gerçek performansı ise 2060 civarında olacaktır hatta çoğunlukla geçecektir. G5 SE'de dahi yer yer 2060'ı geçiyordu.

Vallaha hangi inceleme doğru bilemiyorum. Şunlara bir göz atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tufta inanılmaz ısınan bir cihaz, bu cihazın dikkat ederseniz kasası birebir gl serisiyle aynı. Hatta gl65 serisinde sağ tarafta hava çıkışı yokken bu cihazda sağ tarafta da hava çıkışı var. O yüzden bu cihazın ben daha iyi soğutması olduğunu düşünerek iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum açıkçası

Hocam dediğim gibi o Dell G5 SE modeli her tarafında ayrı bir sorun var.
TUF'ta inanılmaz ısınan bir cihaz, bu cihazın dikkat ederseniz kasası birebir GL serisiyle aynı. Hatta GL65 serisinde sağ tarafta hava çıkışı yokken bu cihazda sağ tarafta da hava çıkışı var. O yüzden bu cihazın ben daha iyi soğutması olduğunu düşünerek iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum açıkçası.

GP65 ve GP75 kasaları hocam bunlar GLden daha iyiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı