MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Hocam kurulum vesaire yaptım. Pil yönetimini nasıl yapmalıyım? Bir de Key girmediğim için mi ekran parlaklığını ayarlayamıyorum? Bilgisayara ait Dragon vesaire neleri indirmem lazım? Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

Hocam driver dosyalarına Card reader, ekran kartı, Audio vs bazılarını bilerek mi koymadınız kendi yüklüyor diye?

Hocam pardon onlar çalışıyor ve driver güncel dediği için öyle dedim teker teker tekrar kurdum sadece Audio driverda sorun var döngüye giriyor kuramıyorum.

Hocam pardon onlar çalışıyor ve driver güncel dediği için öyle dedim teker teker tekrar kurdum sadece Audio driverda sorun var döngüye giriyor kuramıyorum.
hocam MenTaL hocama demiştim bunu, attığı linkte tüm driverlar yok da bilerek mi koymadı diye.
Hocam kurulum vesaire yaptım. Pil yönetimini nasıl yapmalıyım? Bir de Key girmediğim için mi ekran parlaklığını ayarlayamıyorum? Bilgisayara ait Dragon vesaire neleri indirmem lazım? Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
hocam driver diye bi bölüm var bilgisayarda. ordan tek tıkla gereken her şeyi kurabilirsiniz.

Hocam mental hocama demiştim bunu, attığı linkte tüm driverlar yok da bilerek mi koymadı diye.

Hocam driver diye bir bölüm var bilgisayarda. Oradan tek tıkla gereken her şeyi kurabilirsiniz.

Hocam Alpha 15 Driver'ı kullansak sorun olur mu acaba? Touchpad içinde detaylı bir araştırma yapacağım çözüm bulamazsam servise başvuracağım.

Hocam Alpha 15 Driver'ı kullansak sorun olur mu acaba? Touchpad içinde detaylı bir araştırma yapacağım çözüm bulamazsam servise başvuracağım.
Hocam bunun için bir şey diyemiyorum, çok garip bi olay yaşadığınız. Ben de garip bi sorun yaşıyorum. Sıfırdan format atıp driverları baştan yüklesem mi diye düşünüyorum tüm driverları topladıktan sonra.

Hocam bunun için bir şey diyemiyorum, çok garip bi olay yaşadığınız. Ben de garip bi sorun yaşıyorum. Sıfırdan format atıp driverları baştan yüklesem mi diye düşünüyorum tüm driverları topladıktan sonra.
Hocam ekran parlaklığını değiştirebilmek için neyi indirmek lazım?

Hocam driver dosyalarına card reader,ekran kartı,audio vs bazılarını bilerek mi koymadınız kendi yüklüyor diye?
Edit: o sorun sanırım yine oldu hocam... acaba baştan windows kurup tüm driverları baştan mı kursam?
Hocam öyle bir sorun sadece bu üründe değil herhangi bir üründe bile duymadım driverler tam ise olmaması lazım.
Driverleri yükleyince ekran parlaklığını ayarlayabileceksiniz.

anlamadım, mavi ekran verdikten sonra bilgisayarı açıp böyle sorunlar yaşamaya devam mı ettiniz?
çünkü bende şöyle oldu, mavi ekran verdikten sonra farklı bir driver'ı indirdim ve bi daha mavi ekran almadım, ama arada arada dediğim şeyler olmaya devam ediyor. onun dışında hiçbir sıkıntı yok ama.
Driver yüklenirken ekranda kopma yırtılma tarzında anı değişimler oldu, aradan 1 dakika geçmedi mavi ekranı aldım. Sonrasında laptop kendi kendisini resetledi geri açtığım da yırtılma kayma kopma tarzında anlık ama rahatsız edici bir şekilde belirttiğiniz durum yaşandı. Hemen driver güncellemesini geri çektim sorun direk düzelmedi, reset attım sorun kalmamıştı.

Driver yüklenirken ekranda kopma yırtılma tarzında anı değişimler oldu, aradan 1 dakika geçmedi mavi ekranı aldım. Sonrasında laptop kendi kendisini resetledi geri açtığım da yırtılma kayma kopma tarzında anlık ama rahatsız edici bir şekilde belirttiğiniz durum yaşandı. Hemen driver güncellemesini geri çektim sorun direk düzelmedi, reset attım sorun kalmamıştı.

AMD maalesef driver konusunda hala NVIDIA gibi olamadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı