Radeon RX 5700M
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSİ ALPHA 17 A4DEK-011 AMD RYZEN 7 4800H 8C/16C 2.9GHZ/4.2GHZ AMD RADEON RX5600M 6GB GDDR6 2X16GB 3200 MHZ CL 22 DDR4 SAMSUNG RAM 2TB ADATA SX8100NP NVME M2 SSD 3500 MB/S RS 3000 MB/S WS 17.3 144 HZ FHD İPS AMD FREESYNC PREMİUM STEEL SERİES RGB PER-KEY İNGİLİZCE KLAVYE
- Meslek
- Üniversite Öğrencisi Ve Mc
Yukarıda bahsettiğimin dışında işin komik tarafı ne biliyor musun hocam bana gönderilen şu mail.
"Siparişiniz hakkında firma ile görüşüldü, firma ürünü analize almak istiyor. Ürünü inceleme için analiz kodu ve almış olduğunuz raporlar ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İnceleme sonuçlanınca bilgilendirme yapılacaktır. En kısa sürede ürünü firmaya göndermenizi rica ederiz. Analiz için iade kodunu destek hattımızı arayarak oluşturabilirsiniz."
İncehesap yetkili MSI raporunu tanımıyor kendi kontrol edecekmişTrendyol'da rapor olmasına rağmen böyle bir şey talep edebiliyor al birini vur ötekine. MSI iade/değişim raporu almış ürünlere el koyar ( 3 ay önce iade ettiğimde prosedür buydu eğer değişmediyse) ve tüketici mağdur olmasın diye raporun iletilmesiyle iade/değişim hemen gerçekleştirilir. Trendyol takım koçunun ve müşteri temsilcilerinin MSI bu prosedüründen haberi yok şaka gibi olan kısımda bu, ben biliyorum adamlar bilmiyor
MSI rapor verdiği ürün parasını satıcı firmaya ödüyor ama bu incehesap.com kim oluyor ki "bizim haberimiz olmadan iade etmeyin diye de Trendyol'a mail atıyor ben onu anlamadım ve aşırı kıl oldum bunuda müşteri temsilcisinden öğrendim bu arada. Tam iki hafta oldu uğraştığım saçmalığa bak. Şu an eminim ki İncehesap bu ürünleri defolu olduğu için indirimli fiyattan satabiliyor ve iade/değişimde para alamayacağı için büyük ihtimal böyle takla atıyor, benim aklıma başka mantıklı açıklama gelmedi varsa fikri olan buyursun paylaşsın. Yoksa sen laptop ücretini koskoca MSI'dan alıyorsun ama iade yapmayın bize yollasın falan diyorsun. Ben ağzıma gelen her şeyi söyledim zaten telefonda, İncehesap kim oluyor ki dedim size bunları yaptırıyor kurumsal firma mısınız bakkal mısınız siz? Dedim yetkili arkadaşlarınız aldıkları maaşı haketmiyorlar benim bildiğim bilgiyi bilmiyorlarsa sattığınız ürünü satmayın, müşteriyi de kanser etmeyin vs.
"Dipnot, üründeki ışık sızması problemini servispointteki yetkili arkadaş ürün eline ulaştığında arayıp gözle görülür şekilde ekranın üstünü komple kaplamış, normalde bu panellerde ufak tefek sızmalar normaldir ama bu normal değil dedi MSI yurt dışı servisine mail atıp onayı verdi."
Bu ikinci MSI ürün alışım ve servispoint sağ olsun hiçbir şekilde beni mağdur etmedi.
Bu arada incehesap.com ve Trendyol'dan alışveriş yapacak arkadaşlar bu yazdıklarımı göz önüne alsınlar. Mümkünse bunları başka mecralardada paylaşın ki kazandıkları ekmeği hak etmeyenler kazanmasın.
Servis +
Trendyol -
İncehesap ---
Hocam çok geçmiş olsun umarım isteğiniz en kısa zamanda gerçekleşir.