MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR vs Lenovo 82B100AATX

Bir anlık dalgınlıkla yazmış bulundum. Üzgünüm. Hatamı anladım. Yoksa AMD Ryzen 7 4800h ve Lenovo Legion 5 ile ilgili hangi versiyonu kaç W ekran kartı barındırıyor orasına kadar araştırdım. Evkur'un başlığı yanılttı beni. Kusura bakmayın. 😅😂 yani bilgimi sizlerle kıyaslamam orası ayrı. Sizler çok daha tecrübelisiniz.

Peki hiçbir yerde stok yokken Evkur'da olması sizde şüphe uyandırıyor mu? Bu bilgisayar ile ilgili bir soru işaretim olmalı mı sizce?

Ben de bir anlık dalgınlıkla düştüm işte. 2.9 GHz turboboost 4.2GHz görünce uyandım. 😅

Piyasadan pahalıya sattıkları için ellerinde patlıyor nolacak. 😅😅
Ayrıca çoğu kişi taksitle alıyor evkurda taksitle bir şey kesinlikle alınmaz o yüzden de alamıyorlar.

Piyasadan pahalıya sattıkları için ellerinde patlıyor nolacak. 😅😅
Ayrıca çoğu kişi taksitle alıyor evkurda taksitle bir şey kesinlikle alınmaz o yüzden de alamıyorlar.
Ben kartla almayı düşünüyorum. Şu anda almayı ciddi ciddi alma niyetindeyim bakalım buradaki stok da bitmezse hocam. Yeni stok gelse de bundan çok ucuza gelmez gibi geliyor bana. Tabi gelebilir de. Ona da bir şey diyemiyorum.

Ben kartla almayı düşünüyorum. Şu anda almayı ciddi ciddi alma niyetindeyim bakalım buradaki stok da bitmezse hocam. Yeni stok gelse de bundan çok ucuza gelmez gibi geliyor bana. Tabi gelebilir de. Ona da bir şey diyemiyorum.

Vallahi kardeşim güzel bir donanıma sahip ama biraz pahalı olduğunu söyleyebilirim. Aynı PC'nin 1660 Ti'li versyonu Amazon'dan TR'ye 9.500₺ ye geliyor 2060 için 3.000₺ verilir mi size kalmış. Yoksa bende bu aralar PC bakıyorum bu aklımda olan bir model eğer 17.3 olsa direk alırdım ama değil.😊

Vallahi kardeşim güzel bir donanıma sahip ama biraz pahalı olduğunu söyleyebilirim. Aynı PC'nin 1660 Ti'li versyonu Amazon'dan TR'ye 9.500₺ ye geliyor 2060 için 3.000₺ verilir mi size kalmış. Yoksa bende bu aralar PC bakıyorum bu aklımda olan bir model eğer 17.3 olsa direk alırdım ama değil.😊
Oyun + Tasarım işlerinde kullanacağım ben de. 17.3 almayı istiyordum bu sebeple. Ancak 17.3 olan Legion 5'lerde 85W (değerden emin olamadım ama bu civarlarda) 15.6 olanlarda 115W RTX2060 kullanıyormuş. Tasarımı rahat yapabilmek için 17.3 istiyorum ama render süresi benim için biraz daha ağır basıyor.

Oyun + tasarım işlerinde kullanacağım ben de. 17.3 almayı istiyordum bu sebeple. Ancak 17.3 olan Legion 5'lerde 85W (değerden emin olamadım ama bu civarlarda) 15.6 olanlarda 115W RTX2060 kullanıyormuş. Tasarımı rahat yapabilmek için 17.3 istiyorum ama render süresi benim için biraz daha ağır basıyor.

Ben de mimarım o yüzden bana da 17.3-Ryzen işlemci-1660ti/2060 ekran kartlı bir PC lazımda bulamıyorum. Ayrıca lumion gibi programlar kullanmıyorsan ekran kartı çok önemli değil. Piyasada 17.3 bitti diye biliyorum?

Ben de mimarım o yüzden bana da 17.3-Ryzen işlemci-1660ti/2060 ekran kartlı bir PC lazımda bulamıyorum. Ayrıca lumion gibi programlar kullanmıyorsan ekran kartı çok önemli değil. Piyasada 17.3 bitti diye biliyorum?
Vallahi üstadım Lenovo'nun resmî forumlarında (forums.lenovo) bu durumu sordum ben. İlgili admin, bilgi alarak mart sonu nisan başı gibi az sayıda AMD 4800H işlemcili ürün stoğunun Türkiye'ye geleceğini söyledi. Ben meslek lisesinde radyo televizyon alanı öğretmeniyim. Özellikle 3D Studio Max, Premiere Pro ve After Effects gibi yazılımlar için almak istiyorum bilgisayarı. 3D için 17.3 iyi olacaktır. Ancak 85W - 115W açısından (17.3 inclik versiyonda RTX2060 85W ile sınırlandırılmış) baktığımda render süresi arasında belirgin fark olacağını görüyorum. Kafam hala karışık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı