MSI Armor GTX 1080 ısınıyor

cglrbkyrk

Picopat
Katılım
24 Haziran 2021
Mesajlar
263
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, GTX 1080 kullanıyorum yaz ayındayız farkındayım ama bu kadar ısınma mantıklı gelmiyor artık. En basit Control oyununu oynarken karttan alev çıkıyor sanki. Kasanın her yeri açık ve 2 adet fan vuruyorum karta 80 dereceden aşağı düşmüyor. Macun yenilemek istedim bu sefer de termal pad kafamı karıştırdı. Kalınlığı ne olmalı? Firmaya mail attim seri no istediler benden sonra dönüş yapmadılar. Kaç mm olması gerekiyor termal pedin?

E9A07FA9-4E4A-42CE-BB8D-9033E808B954.jpeg
 
Fabrikanın koyduğu termal Pad'den bulamazsınız piyasadaki Padler'de çok kalitesiz kaliteli bir termal macun kullanıp tozunu vs alırsınız pad koymadan.
 
Ürünü ne kadar süredir kullanıyorsunuz? İlk sahibi misiniz? En son termal bakımı ne zaman yapıldı? Firmadan pad için dönüş gelirse ona göre hareket edelim bence. Şuan yapabileceğiniz en mantıklı hareket U.V ve termal macun değişimi olur. Macun olarak MX-4 işinizi görür.

Ekran kartına U.V nasıl yapabilirsiniz?:

 
Arkadaşların dediği gibi Termal bakımlarını yapın kartın. Ondan sonra ihtiyaç duyarsanız; Afterburnerdan Core Clocktan 150 Mhz eksiltin ve Power Limiti biraz düşürün.
 
Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkür ederim ben firmaya tekrar mail atıp enazindan termalpadlerin kaç mm olduğunu öğrenip macun yenileme işlemi yapim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı