MSI Armor RX 580 8 GB 256 Bit overclock yapma

Hocam ilk basta voltaj vermeden 75MHz kazanabilir gibi geliyor bana. Ardından voltaj vermesı PSU kalitesizse sorun olabilir.

Hocam kasada Rampage +80 Plus Bronze sertifikalı PSU ile geldi sıkıntı çıkartır mı?
Soğutması oldukça kötü model aslında nasıl o kadar serin çalışıyor? FurMark testi yaptınız mı?

Power limiti en sona alın ve Core Clock'u 1400-1450 arasına alın ama ilk başta 1400 deneyin ve Memory clocku 2200 yapabilirsin ama sanırım 2250 yapabilenler de olmuş. Core Voltage'yi en fazla 100 yapabilirsin ama voltajı arttırmak riskli ve diğer dediğim değerleri yapıp voltajı arttırmayınca stabil olmayabilir.

Büyük itimalle kasadan dolayıdır bu dereceler.
Soğutması oldukça kötü model aslında nasıl o kadar serin çalışıyor? FurMark testi yaptınız mı?

Power limiti en sona alın ve Core Clock'u 1400-1450 arasına alın ama ilk başta 1400 deneyin ve Memory clocku 2200 yapabilirsin ama sanırım 2250 yapabilenler de olmuş. Core Voltage'yi en fazla 100 yapabilirsin ama voltajı arttırmak riskli ve diğer dediğim değerleri yapıp voltajı arttırmayınca stabil olmayabilir.

Hocam az önce Fury mark test yaptım: Otomatik kendisi Core clock: 1220 Memory: Clock 2000 DE1920X1080 çözünürlükte fan hızı :%70'de iken 74 dereceleri gördü ben kendim fan hızını :%100 çekince sıcaklık 68-69 dereceleri arasında gidip geldi ver ayrıca 75- 80 FPS arası aldı sizce iyi mi kötü mü?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı