MSI B150M Bazooka Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Razers
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.122

Razers

Kilopat
Daha fazla  
İşlemci: i3 6100(Henüz alınmadı)
Anakart: MSI B150M Bazooka(Henüz alınmadı)
Kasa ve PSU: Aerocool AE-GT 500 W Black Edition(Alındı)
Ram: Kingston Hyperx Fury 8GB 2133Mhz DDR4 Black(Alındı)
HDD: Seagate 1TB 7200 RPM 32MB Barracuda(Alındı)
SSD: Kingston 120 GB HyperX Fury(Henüz alınmadı)
Ekran Kartı: - (Yazın alınacak)

Arkadaşlar toplamayı düşündüğüm sistem bu Nisan başına kadar Anakart, İşlemci ve SSD alacağım. Ekran kartını yazın almayı düşünüyorum. Bütçem İşlemci ve Anakart için max 750 tl civarı olduğu için o ikiliyi seçtim. Aldığım parçalar hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Farklı işlemci ve anakart tavsiyelerinede açığım.

Güzel parçalar almışsın bana kalırsa ama keşke 2 adet 4gb ram alsaydın böylece 8' e eşitlemiş olurdun maksat şu eğer ram' e fazla yüklenip yanarsa 1 tanesi yansın fakat pek sıkıntı değil ayrıca ekran kartına gelecek olursak AMD Polaris ve Nvidia Pascal geliyor bunları bekle bunlar çıktıktan sonra fiyatları bütçeni aşarsa R9 380 ve GTX960 öneririm.

Güzel parçalar almışsın bana kalırsa ama keşke 2 adet 4gb ram alsaydın böylece 8' e eşitlemiş olurdun maksat şu eğer ram' e fazla yüklenip yanarsa 1 tanesi yansın fakat pek sıkıntı değil ayrıca ekran kartına gelecek olursak AMD Polaris ve Nvidia Pascal geliyor bunları bekle bunlar çıktıktan sonra fiyatları bütçeni aşarsa R9 380 ve GTX960 öneririm.

Yorumun için teşekkür ederim. Yazın bi 8GB Ram daha eklemeyi düşündüğüm için tek kanal şeklinde aldım.

Açıkçası ekran kartını en az 4-5 ay sonra alacağım için hiç düşünmedim. Yeni mimarilere bakabilirim sanırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı