MSI B350 TOMAHAWK vs GAMING PRO

Tomahawkı bilmiyorum ama msi gaming serilerinde ekstradan nahimic yazılımı ses konusunda çok iyi, jacklı kulaklıkla harika. Ve yine gaming serilerinde ekstradan ağ yazılımı var. sistemdeki ağı kullanan tüm program, oyun vs. gösteriyor ve bunlara block-low-medium-high-ultra gibi öncelik atayarak oyun esnasında başka programları internet hızını sömürmesini engelliyorsun. Windows update de dahil.

Tomahawkı bilmiyorum ama msi gaming serilerinde ekstradan nahimic yazılımı ses konusunda çok iyi, jacklı kulaklıkla harika. Ve yine gaming serilerinde ekstradan ağ yazılımı var. sistemdeki ağı kullanan tüm program, oyun vs. gösteriyor ve bunlara block-low-medium-high-ultra gibi öncelik atayarak oyun esnasında başka programları internet hızını sömürmesini engelliyorsun. Windows update de dahil.
MSI'ın bence en iyi kartları TOMAHAWK olan modelleri performans bakımından, önceki anakartım B350M Gaming ve şunu gördüm, fiyatına göre o kart bir çöp.

Ryzen 5 2600 alacaksan Anakartı kesinlikle B450 almanı öneririm hiç bios ile flan uğraşma.
BU arada elini çabuk tut Vatan'da İndirim var bu gece 24:00 bitecek. Asus TUF B450 modeli senin işini fazlasıyla görecektir.
Ekran kartı seçiminde yanlış bu arada fiyatına göre performansı düşük kalır o ekran kartının Rx 580 8 GB almanı öneririm hem yakın fiyat hemde GTX 1060 6 GB'tan bile daha iyi bir ekran kartı.
MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı