1 ay içinde diye denilmişti. Ancak daha yakın zamanda da çıkabilir biraz daha uzun da sürebilir.Siteden her gun bakiyorum yeni surum ne zaman gelir ki?
1 ay içinde diye denilmişti. Ancak daha yakın zamanda da çıkabilir biraz daha uzun da sürebilir.Siteden her gun bakiyorum yeni surum ne zaman gelir ki?
Bios Upgrade yaparken yine işlemciyi sökmem gerekicek mi??1 ay içinde diye denilmişti. Ancak daha yakın zamanda da çıkabilir biraz daha uzun da sürebilir.
Şuan da pc açıklamaya başladı kırmızı ışık yanıyor anakartta kaç defa rest attım yine açılmıyor ofŞu an bilgisayar düzgün çalışıyorsa, hayır. Normal M flash ile güncelleyebilirsiniz.
Yarın sabah indirip deneyeceğim . Merakla bekliyorum bunu7C02v1A isimli bi bios güncellemesi yayınlanmış deneyen var mı ?
Ben şimdi indirip deniyorumYarın sabah indirip deneyeceğim . Merakla bekliyorum bunu
Anakartta kırmızı ışık yanması kesildi mi önemli olan o ?Ben şimdi indirip deniyorum
İşlemcide bir değişiklik yok yine 3.60 yerine sürekli 4.1 de çalışıyor boşta iken. Sıcaklık ta 50 derece civarında![]()
Bende öyle bir sorun ile hiç karşılaşmadım. Bilgisayarı kapatınca her şey kapanıyor.Anakartta kırmızı ışık yanması kesildi mi önemli olan o ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.