MSI B450M Pro-Max sisteme M.2 NVMe SSD önerisi

5600 almak daha mantıklı ise onu alırım performans açısından 5600x al yakın zamanda değiştirmek zorunda kalma diyorsan 5600x de alabilirim sorun değil, darboğaz arada can sıkıcı oluyor ama genel performans olarak iyiyim şuan, Monitör olarak 2K monitör kullanıyorum o yüzden darboğazda sorun yaşamadım sanırım. 2600'ün işlemci soğutucusu ile tray 5600x'i kullanmak mantıklı olur mu?
Güncel baktım arada 1000 lira oynuyor. Kesinlikle değmez. Arada ki fark 100-150 lira falan olsa diyebilirdim hadi alabilirsin diye, şuan kesinlikle değmez. Dediğim gibi aynı işlemciler zaten, X olan 200 mhz daha hızlı çalışıyor sadece. Bütçen yoksa stok soğutucu idere edebilir, ama 5600 gibi işlemciler stok fanla serin çalışmaz. Çok absürt şeyler almana gerek yok 1200-1400 bandında kule tipi bir soğutucu işini rahat görecektir. Önerimi de alta bırakacağım. Yurt dışı ürünü olduğu için kalite ve fiyat bakımından rakiplerinin çok üstünde. Amazon.com.tr

Güncel baktım arada 1000 lira oynuyor. Kesinlikle değmez. Arada ki fark 100-150 lira falan olsa diyebilirdim hadi alabilirsin diye, şuan kesinlikle değmez. Dediğim gibi aynı işlemciler zaten, X olan 200 mhz daha hızlı çalışıyor sadece. Bütçen yoksa stok soğutucu idere edebilir, ama 5600 gibi işlemciler stok fanla serin çalışmaz. Çok absürt şeyler almana gerek yok 1200-1400 bandında kule tipi bir soğutucu işini rahat görecektir. Önerimi de alta bırakacağım. Yurt dışı ürünü olduğu için kalite ve fiyat bakımından rakiplerinin çok üstünde. Amazon.com.tr
Teşekkür ederim cevapların için hepsini dikkate alıp ona göre alacağım parçaları iyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı