Çözüldü MSI B450M PRO-VDH Plus BIOS Güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

canbay32

Centipat
Merhaba arkadaşlar. MSI B450M PRO-VDH Plus anakartı kullanıyorum. BIOS güncellemek için gerekli dosyayı MSI'ın sitesinden indirdim lakin M-Flash'a tıklayınca USB belleği görüyor ama içinde ki dosyayı görmüyor bunun için ne yapmam gerek?

Çözüm
Dostum bunun çözümünü çoğu kişi doğru biliyor fakat uygulama kullanman gerekiyor . "Rufus" programını indir . Belleğin içine gerekli bios güncellemesini at . Uygulamayı aç . Ardından "önyükleme seçimi " kısmında " önyüklenebilir değil" i işaretle . Disk Bölüm Düzeni "MBR" olarak seçili olsun . Diğer ayarlara dokunmadan "Başlat" butonuna bas ve bittiğinde flash belleğin m-flasha hazırdır :) . Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Son sürüm BIOS'lar sıkıntılı. Yine de kurmak istersen göz atabilirsin. Buradaki adımlara rağmen dosyayı okutamıyorsan bir problem var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son sürüm BIOS'lar sıkıntılı. Yine de kurmak istersen göz atabilirsin. Buradaki adımlara rağmen dosyayı okutamıyorsan bir problem var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Flash belleği görüyor ama içinde ki dosyayı görmüyor.

Flash belleği görüyor ama içinde ki dosyayı görmüyor.
Mutlaka birşeyi yanlış yapıyorsunuzdur:
  1. BIOS dosyasını indirin. Örneğin: 7B86vAB.zip olsun.
  2. Sağ tıklayıp tümünü ayıkla / arşivden çıkar diyin.
  3. 7B86vAB isminde bir klasör oluşacaktır. (adı sizinkinde farklı olacak)
  4. İçini açın. E7B86AMS.AB0 isimli bir dosya görünür. (adı sizinkinde farklı olacak)
  5. FAT32 şeklinde biçimlendirilmiş boş belleğinizin içine bunu kopyalayın ve PC'ye takın.
  6. BIOS sekmesi - M-Flash kısmından ileri diyerek güncelleme işlemini yapın.

Dostum bunun çözümünü çoğu kişi doğru biliyor fakat uygulama kullanman gerekiyor . "Rufus" programını indir . Belleğin içine gerekli bios güncellemesini at . Uygulamayı aç . Ardından "önyükleme seçimi " kısmında " önyüklenebilir değil" i işaretle . Disk Bölüm Düzeni "MBR" olarak seçili olsun . Diğer ayarlara dokunmadan "Başlat" butonuna bas ve bittiğinde flash belleğin m-flasha hazırdır :) . Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Çözüm
Yine de remi çekip paylaşın, ek olarak imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
Olay budur bir çok şey denedim ama olmamıştı sizin dediklerinizden sonra her şey çözüldü teşekkürler :)
Sorunu çözdünüz mü? Çözülmediyse bios dosyasının ismini ve uzantısını "MSI.ROM" olarak değiştirip tekrardan deneyin.
Sorunum çözüldü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı