Son sürüm BIOS'lar sıkıntılı. Yine de kurmak istersen göz atabilirsin. Buradaki adımlara rağmen dosyayı okutamıyorsan bir problem var.
Mutlaka birşeyi yanlış yapıyorsunuzdur:Flash belleği görüyor ama içinde ki dosyayı görmüyor.
Yine de remi çekip paylaşın, ek olarak imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.Hazır bilgisayar değil toplama bilgisayar.
Yine de remi çekip paylaşın, ek olarak imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
Olay budur bir çok şey denedim ama olmamıştı sizin dediklerinizden sonra her şey çözüldü teşekkürlerDostum bunun çözümünü çoğu kişi doğru biliyor fakat uygulama kullanman gerekiyor . "Rufus" programını indir . Belleğin içine gerekli bios güncellemesini at . Uygulamayı aç . Ardından "önyükleme seçimi " kısmında " önyüklenebilir değil" i işaretle . Disk Bölüm Düzeni "MBR" olarak seçili olsun . Diğer ayarlara dokunmadan "Başlat" butonuna bas ve bittiğinde flash belleğin m-flasha hazırdır. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Sorunum çözüldü.Sorunu çözdünüz mü? Çözülmediyse bios dosyasının ismini ve uzantısını "MSI.ROM" olarak değiştirip tekrardan deneyin.
teşekkürler .@canbay32 Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana dostum .İyi günlerde kullan .
FAT32 imiş.USB disk GPT miymiş?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.