MSI B650 Tomohawk vs Pro B650 P Wi-Fi

Yazıyor hocam da AM4 ve AM5 için olan mavi ve kırmızı plastiklerin vidaları farklı. Uzunluk aynı ama diş adımı birinin daha sık birinin daha geniş

Yazıyor hocam da AM4 ve AM5 için olan mavi ve kırmızı plastiklerin vidaları farklı. Uzunluk aynı ama diş adımı birinin daha sık birinin daha geniş
Kılavuzda parçaları tek tek gösteriyor olması lazım XT 214'te öyleydi. AM5 için olan parçaları kullanınca sorun olmaması gerek.

Sitesinde kılavuza bakayım dedim de koymamışlar galiba indirilmiyor:

İsterseniz konu da açın belki kullanan vardır. AM5 için tek o video var sanki.

Hocam anakartın kitabına baktım orada da stok soğutucu montajını gösteriyormuş. Yarın iş için erken kalkmam gerekiyor da hafta sonuna ancak düzenli ilgilenebileceğim gibi duruyor. Soğutucunun kutusundan çıkan Arkasından takılabilecek 2 aparat vardı onların üstünde LGA1200 ve 1700 yazıyor onlar Intel işlemciler içinmiş galiba. O yüzden hafta sonu ya direkt bunu takmayı denerim konu açar sorarım ya da olmazsa stok ile denerim diye düşündüm. Nasılsa kendi üzerinde macunu da sürülü oluyormuş stok soğutucunun montaj videolarında baktığım kadarıyla.

O aparatları takmanız gerekmiyor hocam Peerless Assassin için dediğiniz gibi intel için onlar.

Deneme için stok soğutucu mantıklı onla ilgili tonla kaynak vardır. En kolay o olur ilk aşamada.

Hocam selam, kasayı ufaktan toplamaya çalışmaya başlayacağım, ben onlarla ilgilenirken Windows 10'u indireyim diye düşündüm sonra flasha Rufus ile atıp kasaya format atmak için. Windows 10'u nereden indirebilirim?

Hocam sizin soğutucunun fanı LED'li miydi ışıksız mıydı?

Hocam bir de anakartın kurulum videosu gibi bir şey var mı? Bende 2 RAM var 2. ve 4. ye mi takmam lazım 1 ve 3'e mi nereden bakarım?

Son düzenleme:
LED'li evet ikisi için de ayrı kablo taktım.
RAM'lerin takılışı kılavuzda yazıyor olması lazım.

image_2023-06-02_220315024.png

Şuradan da bakabilirsiniz sayfa 28'de

Hocam bu link çok iyi oldu teşekkür ederim. Benim 2 RAM'im var o yüzden dimma2 ve dimmb2'ye yani 2. ve 4. slotlara takacağım o zaman değil mi?

Bir de hocam benim soğutucuda da LED'li ama fanlardan 2'şer 2'şer 4 kablo çıkıyor toplamda. Bunları nasıl takacağım pek emin değilim. Soğutucu kutusundan küçük bir kablo çıktı, iki fanı birleştirmek için galiba. Diğerlerini nasıl yapacağım kasam maxima V20 kendi fan kontrolcüsü var RGB'li oraya mı takmam lazım yoksa anakarta mı takacağım?

Hocam bu link çok iyi oldu teşekkür ederim. Benim 2 RAM'im var o yüzden dimma2 ve dimmb2'ye yani 2. ve 4. slotlara takacağım o zaman değil mi?

Bir de hocam benim soğutucuda da LED'li ama fanlardan 2'şer 2'şer 4 kablo çıkıyor toplamda. Bunları nasıl takacağım pek emin değilim. Soğutucu kutusundan küçük bir kablo çıktı, iki fanı birleştirmek için galiba. Diğerlerini nasıl yapacağım kasam maxima V20 kendi fan kontrolcüsü var RGB'li oraya mı takmam lazım yoksa anakarta mı takacağım?
2 fanlı CPU soğutucu kullanmadım hocam daha önce :( .

Mantıken birleştirip CPU Fan'a takmanız gerekiyor. ARGB'leri de birleştirip bağlamak mantıklı onları nereye bağladığınız önemli değil sonradan yazılım ile ayarlayabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı