MSI bilgisayara SSD eklemek

aydos

Hectopat
Makaleler
1
Sorum şudur: Bilgisayarın içinden ne olduğunu bilmediğim iki tane ek parça çıktı. MSI'a yazınca bana SSD takma aparatı olduğunu söylediler. Fakat kasamı açamıyorum. Açarsam garanti kapsamı dışında oluyor. SSD takmak istersem kime taktıracağım? Herhangi bir MSI yetkili servisi görmedim şuana kadar. Garantideki gibi firmaya mı yollayacağım takmaları için? SSD takalım diye aparat gönderiyorlar fakat kasayı açamıyorum, açarsam garanti kapsamından çıkacak.

Kapağını açmak garantiyi bozmaz. Eğer SSD'yi takacağın yerde bir uyarı notu yoksa takabilirsin. Genelde harddiski değiştirmek ve RAM eklemek garantiyi bozmaz.

Eğer takacağın yerin üzerinde "bunu çıkartırsanız cihazınız garanti dışı olur" gibi bir not görürsen o zaman teknik servise gönder.

Sorum şudur: Bilgisayarın içinden ne olduğunu bilmediğim iki tane ek parça çıktı. MSI'a yazınca bana SSD takma aparatı olduğunu söylediler. Fakat kasamı açamıyorum. Açarsam garanti kapsamı dışında oluyor. SSD takmak istersem kime taktıracağım? Herhangi bir MSI yetkili servisi görmedim şuana kadar. Garantideki gibi firmaya mı yollayacağım takmaları için? SSD takalım diye aparat gönderiyorlar fakat kasayı açamıyorum, açarsam garanti kapsamından çıkacak.
Vidaların üstünde bant , etiket benzeri bir şey varsa ve sökersen garanti dışına çıkar .Msi teknik servisini arayıp bilgi almalısın.

Servisi aramadan ve net bilgi almadan açmayın derim. Büyük ihtimal prosedürle alakalı olarak sizi bilgilendirirler. Ayrıca garanti belgesini açıp okumanızı tavsiye ederim. Hangi durumlarda garanti dışı kaldığı veya garanti dışı kalmadığı net bir şekilde orada yazar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı