MSI Bravo 17 vs HP Pavilion Gaming

Bildiğim kadarıyla bravoların NTSC ve sRGB oranları muadillerine göre düşük. Soluk yani öyle diyeyim.

Bu fiyat bandında hepsi öyle, HP'de keza öyle:

1623260287596.png

hocam nasılsın? Uzun süredir yoksun buralarda:D RAM takabildinmi cihaza?
Hocam vallahi daha takmak nasip olmadı ama inşallah takacağım. Çok büyük değişimler farkediyormuş onu anladım. Ama hala internette böyle bir içerik bulamadım. Sizce nasıl olur? Diğer konuda ise evet forumda çok sık aktif olamıyorum :D.

Hocam vallahi daha takmak nasip olmadı ama inşallah takacağım. Çok büyük değişimler farkediyormuş onu anladım. Ama hala internette böyle bir içerik bulamadım. Sizce nasıl olur? Diğer konuda ise evet forumda çok sık aktif olamıyorum :D.

farkın büyük olacağı kesin hocam, bugün driver gönderdi MSI. Şiddetle kurmanızı tavsiye ediyorum. Espor oyunlarında FPS 180'in altına düşmüyor artık, AAA oyunlarda ise %10a yakın artış var.

farkın büyük olacağı kesin hocam, bugün driver gönderdi MSI. Şiddetle kurmanızı tavsiye ediyorum. Espor oyunlarında FPS 180'in altına düşmüyor artık, AAA oyunlarda ise %10a yakın artış var.

Hocam konuyu biraz daha açabilir miyiz? MSI Support'daki driver yerine mi?

Hocam konuyu biraz daha açabilir miyiz? MSI Support'daki driver yerine mi?

Evet hocam, Support'tan veya driver Center'dan indirebilirsiniz. 5500M kartlı modellerde %10a yakın performans artışı var. Ayrıca espor oyunları da 144+ FPS çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı