MSI Core Frozr L İşlemci fan değiştikten sonra görüntü gelmiyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün büyük bir heyecanla bilgisayarıma yeni aldığım MSI Core Frozr L'ı takmak için işten 2 saatliğine izin alıp eve gittim. Fakat galiba acele işe şeytan karıştı :( fanı güzelce taktım. Hiçbir sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü yavaş yavaş ve dikkatli yaptım. İlk kez yaptığım bir şey de değil. Fakat bu başıma ilk kez geliyor. Fanı taktıktan sonra heyecanla kabloları taktım ve Power düğmesine bastım. PC çalıştı, fakat görüntü gelmedi. 3 dakika bekledim sistem algılıyordur diye ama yine de görüntü gelmedi. Birkaç kez restart yapmama rağmen görüntü gelmedi. Birkaç foruma baktım bazıları BIOS pilini çıkarıp takmış düzelmiş, bazıları öce eskisini takmış sonra tekrar yeni fanı takmış çalışmış ama nasıl yaptıklarını ve neye neden olduğunu bilmiyorlar. Ben de bunları denemek istedim fakat iznim bitti. Şu an işteyim akşam 10'da çıkıcam kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. Lütfen bilgili arkadaşlar çözüm yazsın lütfen. Şu an acayip üzgünüm. 2 sene çalışıp emek ettiğim PC şu an açılmıyor.

Serviste en az 1 ay boyunca inceliyorlar. Sürünür derken onu kastettim.

• MSI fanın montajını yapmadan sadece kablosunu eski sisteme takmayı deneyin.
  • Işlemciyi söküp çalıştırmayı deneyin.
  • Belllekleri çıkartıp yerlerini değiştirin olmazsa pinlerini silgiyle silin.

2. secenek haric hepsini denedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı