Turbo frekansına fırlıyor muhtemelen, en yüksek işlemci durumunu 99 yaptığınızda böyle bir şey yaşıyor musunuz?
Bios firmware chipset her şeyi denedim. msi Center'da bütün planları denedim ama nafile. Bir şey oluyor ve 5-10 saniyeliğine ısı 50 dereceden 85 e çıkıyor sonra fan açıl kapan derken 30 saniye 1 dakika son hızda fan çalışıyor.Hocam denenecek herşeyi denemişsiniz sanırım. Bios güncellemesi falan yaptınızmı?
hocam aklıma geldi 99-98-95 e kadar denedim ama değişen bir şey olmadı maalesefTurbo frekansına fırlıyor muhtemelen, en yüksek işlemci durumunu 99 yaptığınızda böyle bir şey yaşıyor musunuz?
BIOS Firmware chipset her şeyi denedim. MSI Center'da bütün planları denedim ama nafile. Bir şey oluyor ve 5-10 saniyeliğine ısı 50 dereceden 85'e çıkıyor sonra fan açıl kapan derken 30 saniye 1 dakika son hızda fan çalışıyor.
Hocam aklıma geldi 99-98-95'e kadar denedim ama değişen bir şey olmadı maalesef
bilgisayarı dengeli modda kullandığım için boost seçeneği görünmüyor bileTurbo Boost kapatmayı deneyin, ama performans kaybı yaşatabilir.
O zaman garantiye gönderin çok geçmeden hocam. Değişim isteyin kesinlikle.Bios firmware chipset her şeyi denedim. msi Center'da bütün planları denedim ama nafile. Bir şey oluyor ve 5-10 saniyeliğine ısı 50 dereceden 85 e çıkıyor sonra fan açıl kapan derken 30 saniye 1 dakika son hızda fan çalışıyor.
hocam aklıma geldi 99-98-95 e kadar denedim ama değişen bir şey olmadı maalesef
Bilgisayarı dengeli modda kullandığım için Boost seçeneği görünmüyor bile.
Bilgisayarı dengeli modda kullandığım için Boost seçeneği görünmüyor bile
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.