16 Mayıs 2018 Mesaj: 5 MSI herkesçe bilinen ekran kartı modellerinin yanına Mech 2 modelini ekledi. Şimdilik sadece AMD RX seri kartlar için çıkacağı söylenen modelin Nvidia tarafından da kullanılıp kullanılmayacağını zaman gösterecek. Kaynak Genişletmek için tıkla...
MSI herkesçe bilinen ekran kartı modellerinin yanına Mech 2 modelini ekledi. Şimdilik sadece AMD RX seri kartlar için çıkacağı söylenen modelin Nvidia tarafından da kullanılıp kullanılmayacağını zaman gösterecek. Kaynak
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 16 Mayıs 2018 #2 Siyah kırmızı siyah kırmızı nereye kadar ya, biri dur desin artık MSI'ya.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Mayıs 2018 #3 Hangi modellere muadil olacağını merak ediyorum. Görünüş olarak Armor'un kırmızı, siyahlı haline benziyor.
Hangi modellere muadil olacağını merak ediyorum. Görünüş olarak Armor'un kırmızı, siyahlı haline benziyor.
matadoria Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 2.016 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hatay :) Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electrical Automation Profil Kapağı 1525868904 16 Mayıs 2018 #4 Jorji Costava dedi: Siyah kırmızı siyah kırmızı nereye kadar ya, biri dur desin artık MSI'ya. Genişletmek için tıkla... Ara sıra böyle çılgınlıklar yapmıyorlar değil. 100ME modelleri yeşil ve siyah renklerden oluşuyor.
Jorji Costava dedi: Siyah kırmızı siyah kırmızı nereye kadar ya, biri dur desin artık MSI'ya. Genişletmek için tıkla... Ara sıra böyle çılgınlıklar yapmıyorlar değil. 100ME modelleri yeşil ve siyah renklerden oluşuyor.
KS KS CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 16 Mayıs 2018 #5 Jira dedi: Hangi modellere muadil olacağını merak ediyorum. Görünüş olarak Armor'un kırmızı, siyahlı haline benziyor. Genişletmek için tıkla... Armor serisinde fanlar yuvarlak çerçeveyle kaplı bu Armor'dan bir seviye daha iyi görünüyor. Buna Armor ile Gaming kırması model diyebiliriz.
Jira dedi: Hangi modellere muadil olacağını merak ediyorum. Görünüş olarak Armor'un kırmızı, siyahlı haline benziyor. Genişletmek için tıkla... Armor serisinde fanlar yuvarlak çerçeveyle kaplı bu Armor'dan bir seviye daha iyi görünüyor. Buna Armor ile Gaming kırması model diyebiliriz.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 16 Mayıs 2018 #6 980ti'lerde altın rengi modeli vardı.