Rufus programı ile DD modunda yazdırıyorum, program herhangi bir hata vermiyor, indirdikten sonra yansıma dosyasının da doğrulamasını yapıyorum.
Dediğim kısım ise Mint logosu geliyor [ok] yazılar şeklinde alan aşağıya kayarak devam ediyor ve bir noktadan sonra tüm hepsi kayboluyor hata vermeden, simsiyah bir ekran ve yanıp sönen alt tire ( _ ) kalıyor. Görseli olmadığı için bende googledan aynı görseli buldum. Bende de siyah ekran üzerinde böyle kalıyor dediğim kısımdan sonra.
Bunu denemek aklıma gelmedi, manjaroda yapmıştım, normalde çalışan birkaç tuşa basıp sonuç alamayınca dedim yine sorun çıktı herhalde. Farklı bir USB bellek ayarlayıp deneyecem, belki USB kendisinde sorun vardır, yine aynı ekran gelirse deneyip sonucu yazacağım. Teşekkür ederim şimdilik.Sorun yok, eğer bu alt tire ortamında CTRL+ALT+F3 kombinasyonu ile TTY ekranına girebiliyorsanız işimiz daha kolay.
Tekrar denediğim zaman şu an başta Efi: secure boot enable yazdı ve görseldeki aşamada kalıyor. Başlamadan kontrol ettim secure boot kapalıydı.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: