MSI Gaming x 1070 Coil whine

Metin Yazıcı

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2016
Mesajlar
27
Yer
Yalova
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Serbest
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı alma aşamasındayım. Seçtiğim kart msi gaming x 1070. Performans videolarına bakarken karşıma şu video çıktı.

İçime kurt düştü şimdi. Servisler bu sorunu kabul edip birebir değişim yapıyor mu acaba? Ya da aldığım kartı nasıl test etmem gerekir? Tam yükte bir kaç saat oyun oynasam acaba sorun belli olur mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Fan sesinden başka bir ses daha var arada geliyor sonra kesiliyor bir süre sonra bi daha. Ses sürtünme sesi gibi algıladım belki benim kulaklarımda bir problem vardır :).
 
Ben Nvidia gtx 2090 aldım coil whine var. Arkadaşlar etmeyin elemeyin, hangi coil sorunundan bahsediyorsunuz. Fanların arasında sirkülasyon yapan hava sesini coil whine yaptınız. Coil whine olsa bariz vınnn şeklinde ses olur. Canavar gibi kardeşim. Güle güle kullan.
 
Merhaba, bende aynı model var Coil Whine sıkıntısını yaşıyorum.Kasa kapağı kapalı olmasına rağmen çok ses geliyor.Kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir kart.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı