Msi ge 60 hayal kırıklığı

P4SHA

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2013
Mesajlar
10
Arkadaşlar bugün knight online giriyodum , 4-5 defa uygulama hatası verdi. Oyundan kaynaklı sandım fanı devreye soktum o ara malum havalar sıcak . Bilgisayardan sesler aşırı yükseldi sonra klavye filan titremeye başladı nerdeyse. Bilgisayar dondu kaldı. Direk tuştan kapattım ne yapıcağımı bilmiyorum özellikle recep abiden yardım bekliyorum :S
 
GE 60 alıp Knight Online oynaman biraz ilginç olmuş. İşletim sistemi ve sürücü sürümü nedir?

Windows 8 Recep abi , sürümünü bilmiyorum 1 ay oldu olmadı vatandan aldım ilk gelen işletim sistemi bilgisayardan aşırı ses gelince öyle ufak ayarlarını sıfırladım fabrika ayarlarına dönderdim format şekli gibi bir şey yaptım. Girdim oyuna fan devreye soktum hafif ses çıkardı fanın kendi sesidir dedim çıkardım devreden bi daha devreye soktum 30 saniye sonra bilgisayar yerinde hoplaycak nerdeyse aşırı bir ses çıktı felan sorun nedir sence ? Garantiye götürücem, götürmeden bir fikrini alayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Knight online oynamak zevk meseledir isterse 20 milyarlık laptop olsun yine zevk meselesidir. Bunu eleştirmen iyi olmamış bence, MSI dan kaynaklanıyor.

- - - Güncellendi - - -
Bu hatayı 10 gün içerisinde aldıysan eğer gidip geri iade edip yenisini alabilirdin şansına sonradan sorun çıkartmış bir gidip baktırın derim. Donanımsal alakalı sanırım çünkü yazılımsal bir şey ses çıkartıp titreşim yapar mı bilemem. Mantıken düşünürsek bilenler de bakarsa daha iyi sonuç çıkartılabilir.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı