Teşekkür ederim arkadaşım. Dediğin sorunları ben de cok duydum hatta msi servisi aradım senınkıne benzer bır olayın olma ıhtımalını sordum doğrudur dediler. Msi 100 dereceye kadar calısır dediler. Ama bence cevap bu olmamalıydı bir "oyun bilgisayarı" 100 derecelere cıkmamalıdır. Çıkarsa da sistemin ömrünü, performansını azaltır. Buna da ıtıraz etmediler gt serisi gibi olmadığını da kabul ettiler. Ben de yavas yavas Acer 772g gtx760mli olan modele yönelmeye başladım . Sırf ısınma sorunu yuzundenMSI ge70 2oe notebooka sahibim. Evet ısınma sorunu VAR. Kim ne derse desin var arkadaşım laptop sonuçta bu keşke almasaydım. Isınma sorunu istemiyorsan GT serisine yönelmelisin. İşlemci Battlefield 3, GTA 4 gibi oyunlarda 90 dereceyi görüyor. Ha bu sorun size özeldir falan derseniz öyle değil. MSI Forumda okudum bir arkadaş bu sıcaklıklar normal mi diye MSI'a mail atmış, bir de pişkin pişkin normal demişler. Peki bu sıcaklıklar normalse biz neden performans düşüşü yaşıyoruz ? İşlemci kendini soğutmak için performansını düşürüyor. Bu da doğal olarak fpsnin düşmesine neden oluyor. Bir çözüm önerisi olan varsa lütfen söylesin. Maximum işlemci kullanımını %80 yapınca sorun düzelmiş gibiydi fakat oyunda araç kullanırken meydana gelen takılmalar yüzünden bu çözüm de işe yaramadı...
Son düzenleyen: Moderatör: