MSI GE60 FreeDOS yerine Windows 8

Phariseer

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2013
Mesajlar
12
Arkadaşlar bende MSI GE60 almayı planlıyorum. Alacağım model 0ND olacak özelliklerini çoğu kişi biliyor sanıyorum fakat alacağım yerde OS olarak FreeDos görüyorum. İçinde işletim sistemi yok sanırsam. Buna Linux kursam oyunları oynayabilir miyim?

En çok oynadığım oyun DotA 2 başlıca onu açar mı? İnternette biraz araştırdım. DotA 2, Linux için yokmuş. Bunu yapmanın bir yolu varmıdır? Bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Bir de elimde şöyle bir imkan varki şuan kullandığım bilgisayarda her açıp kapanmada ''Kurulum CD'si Hazırlama'' diye bir programdan bir uyarı alıyorum eğer DVD takarsam Win7 için bir kurulum CD si hazırlayabileceğini söylüyor. Pek bir bilgim yok ama bu CD yi hazırlayıp ona kurma imkanım varmı? Eğer varsa CD Key falan ister mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
CD veya USB ile Windows7 veya 8 kurabilirisin tabi lisansın olması lazım. FreeDOS olduğundanda lisansın yok. Linux'ta oyunu güzel oynayamassın yani tek oyunla bitmiyor diğer eklentileride kurmak lazım (DirectX,PhysX vb...).Ama yinede Wine ile deneyebilirsin.
 
Elimde USB den kurma gibi bir imaknım yok fakat bir format CD si alsam.Sonrasında kurup laptopun altındaki Product Key'i kullanırsam sorunuz olarak kurmuş olurmuyum acaba?
 
Arkadaşlar bende MSI GE60 almayı planlıyorum.Alacağım model 0ND olacak özelliklerini çoğu kişi biliyor sanıyorum fakat alacağım yerde OS olarak FreeDos görüyorum.İçinde işletim sistemi yok sanırsam.Buna Linux kursam oyunları oynayabilir miyim? En çok oynadığım oyun DotA 2 başlıca onu açar mı? İnternette biraz araştırdım.DotA 2, Linux için yokmuş.Bunu yapmanın bir yolu varmıdır?Bilgisi olan yardım ederse sevinirim.Birde elimde şöyle bir imkan varki şuan kullandığım bilgisayarda her açıp kapanmada ''Kurulum CD'si Hazırlama'' diye bir programdan bir uyarı alıyorum eğer DVD takarsam Win7 için bir kurulum CD si hazırlayabileceğini söylüyor.Pek bir bilgim yok ama bu CD yi hazırlayıp ona kurma imkanım varmı? Eğer varsa CD Key falan ister mi? Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Yanıt bu linkte.

https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html
 
Format CDsi almana gerek yok,member 13'ün verdiği bağlantıdan .iso kalıbını dvdye yakarsan format atabilirsin.
 
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. İnternette araştırma yaparken i5 işlemcili olanını Win8 ile birlikte i7 fiyatıba satıldığını gördüm. Üstelik yanında 500 GB Seagate HDD hediyeymiş. Toplamda 2120 TL gibi bir rakama geliyor sizce almalı mıyım bu modeli?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı