MSI GE60'a Ek Olarak SSD Eklenebilir mi ?

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.352
G

Gamiurams

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar bu bilgisayarı yazın almayı düşünüyorum fakat içinde SSD yok. HDD çıkarmadan ek olarak SSD ekleyebilirmiyim sata girişi ve yeri varmı ? Ayrıca içindeki ekran kartı 192bit GTX660 ekran kartı güzel fakat 192 bit olması canımı sıktı Black Ops 2 vs. 256bit istiyormuş bilmiyorum :S

Evet arkadaşlar bu bilgisayarı yazın almayı düşünüyorum fakat içinde SSD yok. HDD çıkarmadan ek olarak SSD ekleyebilirmiyim sata girişi ve yeri varmı ? Ayrıca içindeki ekran kartı 192bit GTX660 ekran kartı güzel fakat 192 bit olması canımı sıktı Black Ops 2 vs. 256bit istiyormuş bilmiyorum :S

Black Ops 2 256 BIT istiyor? Grafikleri Half Life'ye benzeyen oyun? E ben 128 BIT'le Crysis 3 bile oynuyorum...
Eğer bir PC NFS açarsa CoD da açar o derece kötü grafikleri mevcut...

Bende GT 650M'li MSI GE60 var. Black Ops 2'yi maksimum ayarlarda 1080p çözünürlükte akıcı bir şekilde oynadım. GTX 660M de çok iyi bir mobil ekran kartı. Son ayarlarda rahatça oynarsın. HDD çıkarmadan SSD eklemen için mSATA SSD alman gerekiyor.

Bende GT 650M'li MSI GE60 var. Black Ops 2'yi maksimum ayarlarda 1080p çözünürlükte akıcı bir şekilde oynadım. GTX 660M de çok iyi bir mobil ekran kartı. Son ayarlarda rahatça oynarsın. HDD çıkarmadan SSD eklemen için mSATA SSD alman gerekiyor.

M.Can kardeş bende de MSİ ge60 onc var " HDD çıkarmadan SSD eklemen için mSATA SSD alman gerekiyor." demişsin. Bu SSD performans anlamında katkısı olur mu?? Garantisi bozulmadan taktırabiliyor muyuz? Pahalı mı? çok soru sordum kusura bakma :):redface:

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı