MSI GE62VR 7RF Klavye Tuşlarının Çalışmaması

Sanirim anakartta kronik problemi var bu laptopun acil servise geri ver ugrasmaya degmez garantin varsa cozumu sonra yazarsin ne yapmislar ne etmisler... cunku bnm garantim yok cozemiyorum.
Garantim yok ama bu konuda msi in birşeyler yapması lazım çünkü kronik bir problem 8.000 tl para veriyorsun ama nelerle basit sorunlarla uğraşıyorsun. Klavyeyi değiştirerek çözüm bulanlar var şimdi söküp komple klavye flex kablosunu temizleyeceğim bakalım işe yarayacakmı. Oda olmadı yeni klavye alıp takacağım.

Garantim yok ama bu konuda msi in birşeyler yapması lazım çünkü kronik bir problem 8.000 tl para veriyorsun ama nelerle basit sorunlarla uğraşıyorsun. Klavyeyi değiştirerek çözüm bulanlar var şimdi söküp komple klavye flex kablosunu temizleyeceğim bakalım işe yarayacakmı. Oda olmadı yeni klavye alıp takacağım.
Cozumunu bekliyorum.
@kaytbay bir gelisme var mi burada dm de yok ya da varsa da bilmiyorum yazamiyorum direk buradan yazdim. @ahmetalbyrkk diye instadan beni bulabilirsin bu arada.
Cozumunu bekliyorum.
@kaytbay bir gelisme var mi burada dm de yok ya da varsa da bilmiyorum yazamiyorum direk buradan yazdim. @ahmetalbyrkk diye instadan beni bulabilirsin bu arada.

Bu pazar gunu ben de laptopu acip klavyenin baglanti kablolatini temizlemeyi vs. dusnuyorum (deoxit d5 alin temizleyin yazan olmus hatta)
**Senin instan var mi oradan ekleyeyim iletisimimiz kaybolmasin :)

Son düzenleme:
Benzer problem bende de baş gösterdi. Gerçekten ilginç bir sorun.
Konuya bayadır bakmıyorum. Ben servise gönderdim ilkinde sıkıntı yok dediler. Sonra sorun devam edince tekrar gönderdim alt kasa komple değişti klavye ile bağlı olduğu için şuan sıkıntı yok ama kasayı yanlış monte etmişler bir tarafta küçük bir açık var ben yeni fark ettim bunu garantiside bitti. Klavye sorunu böyle çözüldü. Garantisi varsa gönderin ama geri geldiğinde kasayı kontrol edin. Uzun sürmüyor genelde tamir süresi. Ben Ordu'dayım Perşembe günü kargoladım servise Pazartesi elimde oldu cihaz. Garanti ücretsiz bakıyor cihaza.
Ama dediğim gibi kasaya dikkat edin. Yanlış montajlama sorunu çok varmış MSI'da. Benim şuan kasa çatladı yanlış montajdan dolayı. Öyle birşey olursa tekrar gönderin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı