MSI GE70 2OE-267XTR alıyorum

Arkadaş oyun oynamak için kullanacak laptopu, GE 60 aldığına göre. 10 saniyede Chrome'a girebilmek için değil.:)

Ayrıca ne 3-4 dakikası? En fazla 1 dakika içinde laptop kendine gelir.

Oyun için abartı bir fark yok demek istedim. Çoğu yerde de GTX 765M daha performanslı zaten.GeForce GTX 850M vs 765M bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bizzat test ettiniz aceba? Ekran görüntüsü koyarsanız bakabiliriz. Ayrıca verdiğim linke baktıysanız ortalama olarak GTX 765M daha performanslı. Bazılarında 850M önde olabilir ama 765M sonuçta çne çıkıyor. Recep Baltaş dedi diye iyi olacak değil. Recep Baltaş her şeyin en güncelini tavsiye eder sadece. Yeni mimari yeni sürüm olabilir. Ama ortalama olarak denk kartlar. O yüzden SSD li olan seçilmelidir.

Nasıl bizzat test ettiniz aceba? Ekran görüntüsü koyarsanız bakabiliriz. Ayrıca verdiğim linke baktıysanız ortalama olarak GTX 765M daha performanslı. Bazılarında 850M önde olabilir ama 765M sonuçta çne çıkıyor. Recep Baltaş dedi diye iyi olacak değil. Recep Baltaş her şeyin en güncelini tavsiye eder sadece. Yeni mimari yeni sürüm olabilir. Ama ortalama olarak denk kartlar. O yüzden SSD li olan seçilmelidir.
Polemiğe girmek istemiyorum. Her siteye güvenmeyin.

GTX 850M her yönden daha performanslı. @Mithril_Ithilien

GPU Boss'a güvenmeyin.
Neden güvenmeyecekmişim? NVIDIA GeForce GTX 850M - NotebookCheck.net Tech
NVIDIA GeForce GTX 765M - NotebookCheck.net Tech burda da bazı oyunlarda 765M bazısında 850M önde. İki kart çok farklı değil. Yeni olan en iyi değildir!

Polemiğe girmek istemiyorum. Her siteye güvenmeyin.
Polemik değil kaynak gösterin görelim bizde.

GPU Boss yanlı bir site. Ve kesinlikle 850M daha iyi. Yeni mimari kullanıyor. Lütfen tartışmaya girmeyin.

GPU Boss'a bakacağınıza notebook check'e bakın.

Tamam sana göre öyleyse. GÖsterilen kaynağa inanmazlar. Kendileri de kaynak gösteremez. Hem illa birisi iyi demedim. Ortalama olarak aynılar. Eğer 850M alıp SSD almayacaksa SSD li olanı alsın dedim. 850M+SSD alsın en iyisi.

GPU Boss yanlı bir site. Ve kesinlikle 850M daha iyi. Yeni mimari kullanıyor. Lütfen tartışmaya girmeyin.

GPU Boss'a bakacağınıza notebook check'e bakın.
notebook check den de link verdim bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı