MSI GE70 2PC Apache [Kısa inceleme]

• Konuyu başlatan beGi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.821
Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle dizüstü alma sebebim eğitim için yurt dışına gidecek olmam oldu. Arayıp taradıktan sonra bunda karar kıldım. İncelemeye göz atacak olursak şöyle başlamak istiyorum :

Kutusundan ilk çıkardığım andan itibaren taş gibi olduğu göze çarpıyor. Kutusundan çıkan fare pek hoşuma gitmediğinden kutuda öyle yatıyor. Klavyesinin değişik bir tasarımı var. Örneğin başlat tuşu sağ tarafta, boşluğun yanında "<" ,">" tuşları yer alıyor. Anlayacağınız klavyeye bakarak yazar oldum ilk başlarda. Malzeme kalitesi gerçekten çok ama çok iyi. Fırçalanmış alüminyum kasasının kendine has çok güzel bir duruşu var ve ele çok hoş bir his veriyor. Klavyesi gerçekten her anlamda çok güzel. İstediğiniz tuşu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz yazılımsal olarak. Arka aydınlatması, makrosu çok güzel. Ses kalitesi ise beklemediğim kadar iyi gerçekten. Kurulumu tamamladığım gibi Youtube'a girip bir şarkı açtım ve tam anlamıyla şok oldum. SSD'siz olmasına rağmen gayet iyi performans veren bir sabit diske sahip. Bunun yanında iki adet USB 3.0, bir adet USB 2.0 ve bir adette USB şarj girişi bulunuyor. Ethernet soket girişi, HDMI, SD kart yuvası, kulaklık ve mikrofon girişi, DVI soketi bulunuyor. Performans açısından elbette bir masaüstü değil fakat şuana kadar masaüstü bilgisayarımı hiç aratmadı. Soğutması ise ayrı bir konu. Gerçekten çok başarılı bir soğutma sistemi var. Normal hızlarda hemen hemen hiç sesini duymuyorsunuz ve kolay kolay ısınmıyor. Oyunlarda ise sol üstte bulunan tuşlardan turbo fan tuşuna basınca kabul edilir bir ısıda kalıyor. Turbo modda iken fan sesi artıyor fakat buna doğal olarak bakıyorum. Kamerasını şuana kadar hiç kullanmadım kalitesi hakkında bir fikrim yok. Genel olarak aklıma gelenler bunlar. Şuana kadar sadece bir oyun oynadım oda Archeage. Masaüstünde oynarken tüm ayarlar en yüksekte iken FPS 30-80 arasında değişiyordu. Dizüstünde ise çözünürlük 1920*1080 grafik ayarlarından ise gölge ve bir kaç ayarı kıstım-kapadım. FPS 20-60 arası değişiyor. Beni tatmin eden bir performans verdi açıkçası. Şimdilik benden bu kadar. Umarım bana sıkıntı çıkarmaz ve rahat rahat geçinir gideriz. :)

Fotoğraflar :

IMG210.jpg
IMG211.jpg
IMG214.jpg
IMG215.jpg
IMG216.jpg
IMG217.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı