MSI GE70, ROG GL551JW veya Mosnter Abra A5

Abra A5`i bir arkadasim aldi, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sebeplerini sorarsaniz ;
1) Ekran kalitesi beni tatmin etmedi. Yeterince parlak değil ve renkler soluk gibi.
2) Sesi de aynı şekilde tatmin edici değil .

1 hafta sonra baska bir arkadaşım Abra A7 V3.2 aldı. Sonra ikisini karşılaştırınca gerçekten A5 V5'e göre ekran çok güzel, büyük, yeterince parlaklığa sahip ve renkler doygun. A5'li arkadaş pişman oldu diyebilirim. Ne kadar renk ayarlarina girip kurcaladıysa da işe yaramadı. Ve zaten neredeyse 10 cm boşluk var A5'in ekranın altında. Sadece kasasi A5' göre eski ama güzel, turbo fan ve klavye led ışık butonu var sol üstte . Neyse çok konuştum. Kısacası önerim budur: [emoji4]
www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V3-2.html

Hocam link bende açılmıyor fakat A7 v3-2 ye baktıgımda fiaytı nerdeyse 4bin tl bu beni çok aşıyor. Bütçeme yakın a7 lere bakarsakta çoğu tek fan vs. yorum için teşekkürler

Pardon hocam ben 3.2.1 e bakmışım bu iyi ancak bununda tek fan olması biraz aklımı karıştırdı çünkü ben en az 5-6 saat kadar programdı-oyundu vs ugraşıyorum ısınma performans düşüşü yapmazmı sonuçta laptop tek fan da olsa çift fan da olsa ısınacak fakat çift çok daha avantajlı olmazmı?
Bu arada 17" miş aklım kaymadı değil

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı