MSI GE70 veya Monster Tulpar T7 V2.3

28118

Kilopat
Arkadaşlar merhaba 3500 tlye kadar butcem var ve iki laptop arasında kaldim; MSI GE70 2PE-406TR Apache Pro Core i7-4710HQ 16GB 128GB SSD + 1TB GTX860M 2GB 17.3" Full HD Win 8.1 (Hediyeli) | sanalmarketim MONSTER® TULPAR T7 V2.3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR
ikisinin de birbirine göre üstünlükleri var, bellek ve disk açısından msi önde ama monsterinda ekran kartı daha iyi, tabii marka olarak monsteri seçmek konusunda da emin değilim, sizce hangisini secmeliyim, msi aradaki farkı vermeye değer mi ?

Öyle bir dedin ki MSI ve GTX860M ile iş yapamayacak arkadaş. :)
Öyle bir şey demek istemedim ama :D
Tabi MSI ile oyunda oynar ama Monster ile daha yüksek ayarlarda daha yüksek FPS alabilir.

@NookumPie
Kasaları MSI'dan alıyor diye MSI çakması mı olması gerek ? Ayrıca ona abartma değil fiyat/performans deniyor :D

Kasa kalitesi olarak msi daha önde okuduğum kadarı ile monsterda belli bir süre sonra kasada ve klavyede asınmalar olduğu soyleniyor, o açıdan msi daha tercih edilesi gibi

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı