MSI GE76 Raider 11UH-437xtr ses çıkmıyor

Biosu ben de güncelledim birkaç kez edgede donma oldu. Ayrıca bios güncellemesinde pille ilgili de geliştirmeler yazıyordu. Sonra da temiz windows 11 kurdum bilgisayara. Ücretsiz olan Norton gitti ismi değişikti. Geri nasıl yükleyeceğim bilmiyorum. Bir de killer intelligence center kurulamadı. Diğer sürücülerde sıkıntı yok galiba. Sürekli güncellemelerle uğraşana kadar baştan win11'e geçeyim dedim. Buradan aldım windowsu benim lisanslı win10 home vardı zaten.

@muratturatci windows11 kur gitsin.

Not:Win11 Lan driveri KillerEthernetSuite_3.0.1551_MSI_UWD_x64_10.47.121.2021_0x23993703 kurunca killer intelligence center da yüklendi.
 
Son düzenleme:
3 aylık gelen norton lifelock gitti temiz kurulum yapınca. Onu bilgisayardan nasıl çekebilirim. Nortonu aradım biz bişey yapamayız dedi. Msi da o deneme sürümü nortonla iletişime geçin yazmış. Şimdi antivirüse de para vermek istemiyorum.

Lisanslı win10 varsa win11'e ücretsiz geçiş.
Msi Center bazen intel graphics driver'ı yüklenmiş olarak görmüyor ama aygıt yöneticisinde sürücü yüklü gözüküyor. Bir sorun mı var acaba. Bilgisayar bir iki kez hata verince panik oldum. İnşallah başımı ağrıtmaz. Yeni bilgisayarda donma çökme kilitlenme insanın moralini bozuyor.
 
Son düzenleme:
Merhaba, W11'i güvenlik zaafları ve kişisel verileri aşırı işlemesi sebebiyle kullanmıyorum (W10'da en azından bir takım tweaklarla biraz daha güvenli hale getirebiliyoruz). Öte yandan Realtek sürcüsü kurulmasına rağmen ne realtek uygulaması çalışıyor (store'daki uygulama açılış ekranında takılıp kalıyor) ne de aygıt yöneticisinde realtek ses cihazı görünmüyor. Nahimicde de durum aynı kuruluyor olarak görünüyor ama hiçbir netice çıkmıyor.
Linux tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı