MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO Alinir mi?

MSI GeForce RTX2070 SUPER GAMING X TRIO ALINIR MI?

• Alınır

Oy: 55 74,3%
  • Alınmaz

Oy: 19 25,7%

• Oy verenlerin toplamı
    74
Ayrıca; bence 3900 TL'ye alacağın RTX 2070 Super Gaming X Trio alabileceğin herhangi bir 5700xt'den daha iyi olur. Fiyat olarak oldukça yaklaşık olacak ve 5700xt'nin bu GPU'dan daha iyi olması ihtimali.. eğh
Nvidia fanboyu değilim bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Fakat 5700xt bazı oyunlarda fazla FPS verirken Nvidia 20 serisi AAA oyunlarda daha fazla FPS verebiliyor. Çok fark yaratmıyor tabii fakat bana göre yaratıyor.
Kasam Cooler Master H500

Ayrıca; bence 3900 TL'ye alacağın RTX 2070 Super Gaming X Trio alabileceğin herhangi bir 5700xt'den daha iyi olur. Fiyat olarak oldukça yaklaşık olacak ve 5700xt'nin bu GPU'dan daha iyi olması ihtimali.. eğh
Nvidia fanboyu değilim bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Fakat 5700xt bazı oyunlarda fazla FPS verirken Nvidia 20 serisi AAA oyunlarda daha fazla FPS verebiliyor. Çok fark yaratmıyor tabii fakat bana göre yaratıyor.

(BF1 ve World War Z gibi oyunlarda 130 FPS yerine 150 FPS almak yerine AC:Odyssey gibi büyük bir oyunda ort 6-7 FPS fazla almak daha işime gelir açıkçası.)
Şunu eklemiştim yanlışlıkla ''Cevapla''ya basmışım.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı