- Makaleler
- 2
Alınmaz. Thin serisi sorunlu bir seri. @Artoria Pendragon hocamın önerdiği Acer laptop iyidir. Sadece paneli zayıf kalabilir onun haricinde kronik sorun yok.
Kronik olarak yok.
Alınmaz. Thin serisi sorunlu bir seri. @Artoria Pendragon hocamın önerdiği Acer laptop iyidir. Sadece paneli zayıf kalabilir onun haricinde kronik sorun yok.
Bir de böyle bir laptop buldum nasıldır hiç bilmiyorum LENOVO Ideapad Gaming 3 15ach6 Amd Ryzen5 5600h 8gb 512gb Ssd Rtx3050ti 15.6" Fhd Freedos 82k200k2tx Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Soğutma açısından bir sıkıntısı yok.Isınma problemi filan var mı?
Yarın siparişini vereceğim büyük ihtimalle Acer Nitro'nun fakat belki daha iyisi vardır diye araştırıyorum.
Bu model panel kalitesi olarak daha iyi sadece ve biraz GPU performansında, ek olarak Ideapad'ın yanında gelen adaptör sisteme yetmiyor eğer alırsan onu da değiştirmen gerek. Onun dışında Nitro daha güclü işlemci + DDR5'e sahip, Ideapad 85W Nitro 95W.
Soğutma açısından bir sıkıntısı yok.
Bu model panel kalitesi olarak daha iyi sadece ve biraz GPU performansında, ek olarak Ideapad'ın yanında gelen adaptör sisteme yetmiyor eğer alırsan onu da değiştirmen gerek. Onun dışında Nitro daha güclü işlemci + DDR5'e sahip, Ideapad 85W Nitro 95W.
Soğutma açısından bir sıkıntısı yok.
O zaman yarın Acer Nitro'nun siparişini vereceğim zaten aklımdaydı kısmet Acer nitroyaymış.
Teşekkürler.
Baktım da soru cevaplara RAM bellek tipi DDR4 SDRAM diyor DDR5 RAM'le ne farkı vardır?
O zaman yarın Acer Nitro'nun siparişini vereceğim zaten aklımdaydı kısmet Acer nitroyaymış.
Teşekkürler.
Baktım da soru cevaplara RAM bellek tipi DDR4 SDRAM diyor DDR5 RAM'le ne farkı vardır?
Performans farkı var tabii ki de fakat 6600H modelin RAM'leri DDR5, işlemci zaten sadece DDR5 destekliyor.
Satıcı yanlış söylemiş o zaman herhalde biraz daha indiğim de hatta klavye de rgb bulunuyor yazmış satıcı büyük ihtimalle satıcı hatasıYani anlamadım şimdi
Bu alacağım laptopta gelen RAM'ler DDR4 mü DDR5 mi?
Yani anlamadım şimdi
Bu alacağım laptopta gelen RAM'ler DDR4 mü DDR5 mi?
Satıcı yanlış söylemiş o zaman herhalde biraz daha indiğim de hatta klavye de RGB bulunuyor yazmış satıcı büyük ihtimalle satıcı hatası
System Memory type kısmından görebilirsiniz ki işlemci sadece DDR5 destekliyor, DDR4 olması mümkün değil yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.