MSI GF63 Thin 11UC-617XTR RTX 3050 laptop alınır mı?

Bu model panel kalitesi olarak daha iyi sadece ve biraz GPU performansında, ek olarak Ideapad'ın yanında gelen adaptör sisteme yetmiyor eğer alırsan onu da değiştirmen gerek. Onun dışında Nitro daha güclü işlemci + DDR5'e sahip, Ideapad 85W Nitro 95W.
Isınma problemi filan var mı?

Yarın siparişini vereceğim büyük ihtimalle Acer Nitro'nun fakat belki daha iyisi vardır diye araştırıyorum.
Soğutma açısından bir sıkıntısı yok.

Bu model panel kalitesi olarak daha iyi sadece ve biraz GPU performansında, ek olarak Ideapad'ın yanında gelen adaptör sisteme yetmiyor eğer alırsan onu da değiştirmen gerek. Onun dışında Nitro daha güclü işlemci + DDR5'e sahip, Ideapad 85W Nitro 95W.

O zaman yarın Acer Nitro'nun siparişini vereceğim zaten aklımdaydı kısmet Acer nitroyaymış.
Teşekkürler.

Baktım da soru cevaplara RAM bellek tipi DDR4 SDRAM diyor DDR5 RAM'le ne farkı vardır?

O zaman yarın Acer Nitro'nun siparişini vereceğim zaten aklımdaydı kısmet Acer nitroyaymış.
Teşekkürler.

Baktım da soru cevaplara RAM bellek tipi DDR4 SDRAM diyor DDR5 RAM'le ne farkı vardır?

Siz de bir kontrol edebilir misiniz?

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Performans farkı var tabii ki de fakat 6600H modelin RAM'leri DDR5, işlemci zaten sadece DDR5 destekliyor.

Performans farkı var tabii ki de fakat 6600H modelin RAM'leri DDR5, işlemci zaten sadece DDR5 destekliyor.

Yani anlamadım şimdi 😀
Bu alacağım laptopta gelen RAM'ler DDR4 mü DDR5 mi?

Yani anlamadım şimdi 😀
Bu alacağım laptopta gelen RAM'ler DDR4 mü DDR5 mi?
Satıcı yanlış söylemiş o zaman herhalde biraz daha indiğim de hatta klavye de rgb bulunuyor yazmış satıcı büyük ihtimalle satıcı hatası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı