MSI GF65 Thin laptop performansı düşük

efesirin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. 4 yıldır MSI GF65 Thin 9sexr oyuncu laptopuna sahibim. Sistemin içinde i7-9750H işlemcisi ve RTX 2060 ekran kartına sahibim. Sorun şudur ki ben herhangi bir oyuna girdiğim bu Battlefield 5, PUBG veya ETS 2 gibi oyunlara girip ayarlarımı düşük veya orta grafikte tutsam bile 50 FPS ya da bazen düşük FPS'ler ve kasma bazen de drop gibi sorunlar yaşıyorum. Genel olarak sistem özelliklerine baksam bile ya da 4 yıl laptopun üstünden geçmiş olsa bile ben şahsen sistemin oyunlarda böyle performans düşüşü yaşamamasını gerektiğini düşünüyorum. Sizin çözmünüz ne olabilir?

Güç planlarından yüksek performans seçili mi, sürücülerin güncel mi ya da Windows 11 kullanıyorsan oyun modu açık mı? 4 yıl boyunca hiç macununu yeniledin mi ve fanın tozunu aldırdın mı?

Güç planlarından yüksek performans seçili mi, sürücülerin güncel mi ya da Windows 11 kullanıyorsan oyun modu açık mı? 4 yıl boyunca hiç macununu yeniledin mi ve fanın tozunu aldırdın mı?
Yıldan yıla bakımımı yaptırıyorum ve muhtemelen önümüzdeki aylara doğru bakımı yaptıracağım. Bu sorunları iletmeyi düşünüyorum teknik servise.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı