MSI GL65 vs Abra A7 V12.1.5 vs Acer Nitro 5

  • Konuyu başlatan Utuutu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.543
Yalan yok. Monsterin cihazları her ne kadar plastik ve dayanıksız olsa da monster servisi>tüm yetkili servisler
Dostum peki o zaman monster alayım cunku teknik servis hele bir de öğrenci olunca yoğun kullanımda cok önem kazanıyor ama 15.6 inç mi almalıyım sence yoksa 17.3 inç mi? Bir de 1650 refresh ile 1650ti arasında 500 tl lik bir fark var buna değer mi ?
 
Dostum peki o zaman Monster alayım cunku teknik servis hele bir de öğrenci olunca yoğun kullanımda cok önem kazanıyor ama 15.6 inç mi almalıyım sence yoksa 17.3 inç mi? Bir de 1650 Refresh ile 1650 Ti arasında 500 TL'lik bir fark var buna değer mi?

Siz bilirsiniz hocam ben uyarımı yapayım da. Eğer bilgisayarı çok bir yerden bir yere taşıyacaksan 17 inc çok ağır oluyor ama büyük ekran her zaman zevklidir. 500 liraya değmez Refresh sürümleriyle aralarında 10 FPS bile yok.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı