MSI GL75 ısınma sorunu

Dello

Hectopat
Selam arkadaşlar bende MSI GL75 9SD modeli var GTA 5'de aşağıdaki değerleri alıyorum genelde. Ayarlar en sonra MSAA kapalı. Sıcaklık canımı sıkmaya başladı biraz. Cooler Boost açık olmasına rağmen 80-95 arası geziyor. Bazı yerlerde i7'nin bu kadar ısınması normal diyorlar ama MSI'da bu kadar olması bana garip geliyor. Açıkçası sizce bu değerler normal mi?
D78E9A9E-D9B4-4B1D-B60F-9899283EDE46.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükte çünkü. Oyun içerisinde şu anda. Tamamının kullanılması şart değil.

Prime95 ile de test edebilir bilgisayarı.

Evet en mantıklısı Prime95 çünkü GTA işlemciye yük bindiren bir oyun değil, bende en yüksek ayarlarda oynuyorum ve işlemciden yayın vermeme rağmen stok fanla o sıcaklığı görmüyorum. Bir Warzone vb. Bir güçlü bir oyuncuya girseniz TJ Max'ten dolayı kapanacak sanki laptop. Prime95 sonrası tekrar bakalım isterseniz.

Evet en mantıklısı Prime95 çünkü GTA işlemciye yük bindiren bir oyun değil, bende en yüksek ayarlarda oynuyorum ve işlemciden yayın vermeme rağmen stok fanla o sıcaklığı görmüyorum. Bir Warzone vb. Bir güçlü bir oyuncuya girseniz TJ Max'ten dolayı kapanacak sanki laptop. Prime95 sonrası tekrar bakalım isterseniz.
Sizin kullandığınız model nedir ayrıca Witcher 3 te 100 ü gördüm saniyelik de olsa :))
Undervolt uygulayın. 80 derecelere geriliyor, ayrıca performansı da arttırıyor.

Ben de onu düşünüyorum şu aralar yapmayı bilmiyorum fakat öğreneceğim teşekkürler.

Bende GE70 var fakat ondan oyun oynamıyorum artık onla oynamaya devam edersem kör olacağım. Masaüstü kurdum oyunu orada oynuyorum tabii ki denk olmaz ve şu an ortam sıcaklığını merak ettim. Gecenin 1'inde ne kadar sıcak olabilir, denizli'deyim oda 29 derece şu an. Havalandırmayı engelleyecek bir durum yok değil mi şu an?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı