MSI GL75 9SDX52TR Coil Whine sorunu

Rahatsız olursam bunu bende deneyeceğim şuan ihtiyaç duymuyorum. Dediğim gibi dikkatle dinlersem duyuyorum. Bilgisayarı fazla yükede sokmadım daha vakit olmadı, belki bununla ilgili olabilir. Çünkü ilk aldığımda hiç ses duyamadım, 2 3 kere oyun oynadım toplamda 3 4 saat anca, sonrasında fark ettim. Yani yük altına girdikçe ses ortaya çıktı gibi geldi (belki).

Bu konu harici cihazdan memnunmusunuz? Farklı bir sorunla karşılaştınız mı? Genel izlenimleriniz nedir?
Ekranın sol alt kısmında biraz ışık sızması var ama normal kullanımda fark edilmiyor sadece ekran simsiyah olduğunda ortaya çıkıyor onun haricinde gayet güzel cihaz.

Ekranın sol alt kısmında biraz ışık sızması var ama normal kullanımda fark edilmiyor sadece ekran simsiyah olduğunda ortaya çıkıyor onun haricinde gayet güzel cihaz.

Akşam bende kontrol edeyim ekranı. Bunun için kullandığınız bir uygulama var mı?

Bilgisayardan bende çok memnun kaldım, güçlü makine. Aslında masaüstü toplayacaktım ama yurt dışı işi çıkınca bunu almak durumunda kaldım. Sizede hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı