MSI GP66 Leopard 11UG Ekran Kararması

Berrkay

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
9
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3070 140W
İşlemci
i7 11800H
Masaüstündeyken sağ tık yapınca ekran parlaklığı azalıyor, menü kapanınca eski haline dönüyor. Oyunlarda da karanlık ortamdayken ışık yansıyınca veya ışık altından geçerken saliselik kararma oluyor ama fark ediliyor bariz bir şekilde. Nasıl çözebilirim? MUX açık kullanıyorum.

Teşekkürler şimdiden.

Birkaç gün sonra güncelleme;

MSI'ın sitesindeki 512.15 sürümünü kurdum, 517 sürümü kuruluyken olan parlaklık sorunu çözüldü. Ancak bu sefer laptopu uyku moduna alıp uyandırdıktan sonra sorun tekrar oluyor hafifçe. 517 kuruluyken gözle direkt fark edilirken şimdi sadece dikkatli baktığınızda belli oluyor.

Çözüm için grafik ayarlarından ekran tazeleme hızını 240'tan 60'a, sonra tekrar 240'a çekerek sorunu çözüyorum. Uyku moduna almadığım sürece herhangi bir sorun oluşmuyor.

Ha tabii MSI True Color kullanıyor musun bilmiyorum. Belki MSI'ın kontrol yazılımıyla vs. entegre geliyordur, tam bilmiyorum. Sorunlarınız benzer olduğu için yazayım dedim.
Sadece MSI Center kurulu, harici bir program kurulu değil. Aynı sorunu yaşayanlar olursa ekstra bilgilendirme amaçlı cevapladım.

H

Masaüstündeyken sağ tık yapınca ekran parlaklığı azalıyor, menü kapanınca eski haline dönüyor. Oyunlarda da karanlık ortamdayken ışık yansıyınca veya ışık altından geçerken saliselik kararma oluyor ama fark ediliyor bariz bir şekilde. Nasıl çözebilirim? MUX açık kullanıyorum.

Teşekkürler şimdiden.

Hocam hala aynı laptopu mu kullanıyorsunuz aynısı bende de var bir sorum olacaktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı