MSI GP66 Leopard 360 Hz monitör destekler mi?

idafox

Decapat
Daha fazla  
Peki bu mu yoksa o laptop mu? Hem fiyat açisindan hem de performans açisindan değerlendirirsen sevinirim.

Bu daha ucuz ve iyi:
Tabi ki masaüstünün performansı çok daha fazla fazla gezmiyorsanız masaüstü tercih edin çok seyahat ediyorsanız laptop alın.

Peki bu mu yoksa o laptop mu? Hem fiyat açisindan hem de performans açisindan değerlendirirsen sevinirim.

Bence masaüstü performans olarak da fiyat olarak da daha iyi bir seçim. Eğer sabit kullanacaksanız kesinlikle masaüstü almanızı tavsiye ederim.

Bu daha ucuz ve iyi:
Tabii ki masaüstünün performansı çok daha fazla fazla gezmiyorsanız masaüstü tercih edin çok seyahat ediyorsanız laptop alın.

Bence masaüstü performans olarak da fiyat olarak da daha iyi bir seçim. Eğer sabit kullanacaksanız kesinlikle masaüstü almanızı tavsiye ederim.

Tavsiyeleriniz üzerine kasa sipariş ettim, teşekkür ederim arkadaşlar. Peki bir soru olarak ilk defa kasa kullanicisi olacağim ve bunun için dikkat etmem gereken bir şey var mi? Mesela elektrik vs giderse anakart yanma söz konusu diye okumuştum bunun için önlem olarak ne yapabilirim?

Anakart değil de bazı kalitesiz veya eski Power Supply'larda yanma durumu olabiliyordu. Kaliteli bir Power Supply ile bu durum da milyonda bir gibi bir ihtimal. Ayrıca hayırlı olsun hangi modeli aldınız?😀

Tavsiyeleriniz üzerine kasa sipariş ettim, teşekkür ederim arkadaşlar. Peki bir soru olarak ilk defa kasa kullanicisi olacağim ve bunun için dikkat etmem gereken bir şey var mi? Mesela elektrik vs giderse anakart yanma söz konusu diye okumuştum bunun için önlem olarak ne yapabilirim?

PSU ile alakalı bu sistem PSU kötü olmadığı için sorun olmaz.

Hayırlı olsun hocam ancak CoreLiquid 240r i9 11900K'ya yetebilecek mi tam emin olamadım.
@Sir Benjamin sizce hocam yetecek midir?

Yetmez, 360mm versiyonu ile 5600X'i soğutmada sıkıntı yaşamış bir @Hamza Ensar Sağlam var elimizde.

Kaldı ki kaliteli bir 240mm bile zar zor yetecektir, belki de yetmeyecektir, soğutucu değişimi yapılmalı eğer 240R ile alındıysa. Kötü bir soğutucu kendisi.

Yetmez, 360mm versiyonu ile 5600X'i soğutmada sıkıntı yaşamış bir @Hamza Ensar Sağlam var elimizde.

Kaldı ki kaliteli bir 240mm bile zar zor yetecektir, belki de yetmeyecektir, soğutucu değişimi yapılmalı eğer 240R ile alındıysa. Kötü bir soğutucu kendisi.
1639579652197.png

Önerilen olarak hiç araştirmadan bunu seçerek sipariş etmiştim. Nasil böyle bi saçmalik yapip da bunu önerilen olarak eklemişler anlamiş değilim. Kaç mm almam gerekiyordu acaba? Veya hangi marka/model? Ve son olarak eğer kasa geldikten sonra ek olarak önerdiğiniz soğutucuyu alsam kendi imkanlarimla takabilir miyim?
Hocam son olarak sistemi alınca xmp açmayı unutmayın.

Tamamdir hocam, araştiracağim bu konuyu. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı