MSI GP66 Leopard 360 Hz monitör destekler mi?

idafox

Decapat
Daha fazla  
Önerilen olarak hiç araştirmadan bunu seçerek sipariş etmiştim. Nasil böyle bi saçmalik yapip da bunu önerilen olarak eklemişler anlamiş değilim. Kaç mm almam gerekiyordu acaba? Veya hangi marka/model? Ve son olarak eğer kasa geldikten sonra ek olarak önerdiğiniz soğutucuyu alsam kendi imkanlarimla takabilir miyim?

Fiyatı düşük göstermek için yapılır genelde.

360mm benim önerdiğim 11900K gibi bir soba için. Minimumda da kaliteli bir 280mm şart.

Marka olarak çok var, yine MSI alınabilir ama kesinlikle MAG Coreliquid olmaz.

NZXT olabilir, Arctic olabilir, Silverstone olabilir, Lian Li olabilir, Cooler Master olabilir, Corsair olabilir, Cougar olabilir. Bunlara bakabilirsin, model olarak yazmaya kalkarsam sabaha kadar buradayız. Telefondan zor :)

Fiyatı düşük göstermek için yapılır genelde.

360mm benim önerdiğim 11900K gibi bir soba için. Minimumda da kaliteli bir 280mm şart.

Marka olarak çok var, yine MSI alınabilir ama kesinlikle MAG Coreliquid olmaz.

NZXT olabilir, Arctic olabilir, Silverstone olabilir, Lian Li olabilir, Cooler Master olabilir, Corsair olabilir, Cougar olabilir. Bunlara bakabilirsin, model olarak yazmaya kalkarsam sabaha kadar buradayız. Telefondan zor :)
Anladim hocam teşekkür ederim. Arayip siparişte güncelleme yapacağim. mag serisi olmaz dediniz peki bu aşağida seçtiğim mpg serisi uygun olur mu?
1639580585595.png

Güç limitleri açık kullanırsan zaten neredeyse soğutmak imkansız. Ancak kapalı kullanacaksan bence 360mm en sağlıklısı olur. Öneri olarak bunları verebilirim: SilverStone PF360 ARGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Anladim hocam teşekkür ederim. Arayip siparişte güncelleme yapacağim. MAG serisi olmaz dediniz peki bu aşağida seçtiğim MPG serisi uygun olur mu?Eki Görüntüle 1242661

Bence sıvı soğutma konusunda MSI pek iyi değil.

Anladim hocam teşekkür ederim. Arayip siparişte güncelleme yapacağim. mag serisi olmaz dediniz peki bu aşağida seçtiğim mpg serisi uygun olur mu?Eki Görüntüle 1242661

Biraz "dağınık" bir soğutucu. Kablo karmaşası yapabiliyor.

LCD ekran senin için şart değilse 2600 TL+'ya değmez bence. Daha iyileri bulunabilir F/P olarak.

Eki Görüntüle 1242643
Önerilen olarak hiç araştirmadan bunu seçerek sipariş etmiştim. Nasil böyle bir saçmalik yapip da bunu önerilen olarak eklemişler anlamiş değilim. Kaç mm almam gerekiyordu acaba? Veya hangi marka/model? ve son olarak eğer kasa geldikten sonra ek olarak önerdiğiniz soğutucuyu alsam kendi imkanlarimla takabilir miyim?

Tamamdir hocam, araştiracağim bu konuyu. Teşekkürler.

Kendi imkanlarınızla tabii ki de takabilirsiniz. Mesela benim de soğutucum yetersizdi @Sir Benjamin'nin de yardımlarıyla😀 Kraken X53'ü kendi bilgisayarım takabildim.

Güç limitleri açık kullanırsan zaten neredeyse soğutmak imkansız. Ancak kapalı kullanacaksan bence 360mm en sağlıklısı olur. Öneri olarak bunları verebilirim: SilverStone PF360 ARGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bence sıvı soğutma konusunda MSI pek iyi değil.

Şuanda bilgisayari aldiğima biraz pişman oldum. Güç limiti ne işe yarar, açik şekilde kullanacak isem ona uygun bi soğutma yok mudur? Peki kasa bu şekilde gelse sipariş ettiğim gibi, diğer sipariş ettiğim sivi soğutucu gelene kadar o şekilde kullansam sorun olur mu?
Biraz "dağınık" bir soğutucu. Kablo karmaşası yapabiliyor.

LCD ekran senin için şart değilse 2600 TL+'ya değmez bence. Daha iyileri bulunabilir F/P olarak.

Tabi ki şart değil fakat site üzerinden sadece bu msi serileri üzerine yükseltme yapabiliyorum. O yüzden bi sorun olur mu bu en alttaki seçenekteki soğutucuya yükseltsem?
Kendi imkanlarınızla tabii ki de takabilirsiniz. Mesela benim de soğutucum yetersizdi @Sir Benjamin'nin de yardımlarıyla😀 Kraken X53'ü kendi bilgisayarım takabildim.
Ahahah, tamamdirr. Güzel oldu bu.

Tabii ki şart değil fakat site üzerinden sadece bu MSI serileri üzerine yükseltme yapabiliyorum. O yüzden bir sorun olur mu bu en alttaki seçenekteki soğutucuya yükseltsem?

Sorun olmaz, kablolamayla falan da uğraşmamış olursun. Bir tane de LCD ekranlı sıvı soğutman olur. Ekosistem için alabilirsin, benim önerilerim biraz daha F/P için.
@idafox

Bip bop, bop bip?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstüne geldi, K360 ile kıyaslaması da var :)

Sorun olmaz, kablolamayla falan da uğraşmamış olursun. Bir tane de LCD ekranlı sıvı soğutman olur. Ekosistem için alabilirsin, benim önerilerim biraz daha F/P için.

Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için. Şu an mesai saatleri dişi olduğundan arayamiyorum. Yarin ilk işim arayip siparişteki soğutucuyu bu modele yükseltmek olacak.

Aa. Bu gerçekten çok mükemmelmiş. O zaman eğer aradiğimda değiştirme imkanimiz yok vs derlerse bunu alirim, değiştirebilirsem 360kyi alirim.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için. Şu an mesai saatleri dişi olduğundan arayamiyorum. Yarin ilk işim arayip siparişteki soğutucuyu bu modele yükseltmek olacak.

Aa. Bu gerçekten çok mükemmelmiş. O zaman eğer aradiğimda değiştirme imkanimiz yok vs derlerse bunu alirim, değiştirebilirsem 360kyi alirim.
Merhabalar sonuç ne oldu?

Tavsiyeleriniz üzerine kasa sipariş ettim, teşekkür ederim arkadaşlar. Peki bir soru olarak ilk defa kasa kullanicisi olacağim ve bunun için dikkat etmem gereken bir şey var mi? Mesela elektrik vs giderse anakart yanma söz konusu diye okumuştum bunun için önlem olarak ne yapabilirim?
Çok eskiden oluyordu o tarz durumlar. İlla garantiye almak isterseniz bir UPS alabilirsiniz.

Hayırlı uğurlu olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı