MSI GT70 SuperR Dragon Edition mı masaüstü mü?

Katılım
12 Haziran 2011
Mesajlar
14.298
Makaleler
3
Çözümler
6
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
LYS sınavını atlatır atlatmaz bir masaüstü toplamayı veya bir laptop almayı planlıyorum (planımın ne kadar başındayım sen düşün). MSI GT70 SuperR Dragon Edition hayallerimi süslerken masaüstü bilgisayarların daha ekonomik fiyatlara daha iyi performans sunması ( MSI'den daha iyi bir performans !? ) beni tereddüte düşürüyor. Sence ne yapmalıyım? Masaüstü diyorsan hangi parçaları toplamalıyım? ( Anladığın üzere hiçbir para derdim yok. ) Yardımların için şimdiden teşekkür ederim.
 
LYS sınavını atlatır atlatmaz bir masaüstü toplamayı veya bir laptop almayı planlıyorum (planımın ne
kadar başındayım sen düşün). MSI GT70 SuperR Dragon Edition hayallerimi süslerken masaüstü bilgisayarların daha ekonomik fiyatlara daha iyi performans sunması ( MSI'den daha iyi bir performans !? ) beni tereddüte düşürüyor. Sence ne yapmalıyım? Masaüstü diyorsan hangi parçaları toplamalıyım? ( Anladığın üzere hiçbir para derdim yok. ) Yardımların için şimdiden teşekkür ederim.
Recep beye katılıyorum. Masaüstü illaki yüksek performans sunar fakat oyun laptobu apayrı birşeydir :-D
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı