MSİ GTX 1050 Tİ GPU kullanımı sorunu

wayzear

Kilopat
Yer
İsveç
Daha fazla  
Merhabalar. Ekran kartım MSİ GTX 1050 Tİ ve işlemcim AMD FX 6300. GTA 5 oyun esnasında MSİ Afterburner ile gözlemledim ve %60-%70 GPU kullanımı gördüm ve biraz kurcaladım ayarları yükselttim olabildiğince çözünürlüğü arttırdım GPU kullanımı %80-90 oldu. Bildiğim kadarıyla %99-%100 olması gerekiyormuş GPU kullanımı. Yardımcı olabilirisiniz umarım.

FX6300-R9 380 olarak kullanılabilir en fazla benim FX8350-GTX980'i rahat besleyebiliyor asıl benim garibime giden bu sadece bende değil herkezde böyle bi durum genede yatsınamıcak bir işlemciymiş FX8350 çok küçümsüyordum fakat FX6300 için bunu konuşamam.

Bu hiçbir şeyi kanıtlamaz. Bu arkadaşımızın dediği doğruysa piyasada bulunan tüm işlemciler boşa çıkmıştır. Örneğin i3 6100 FX 6300'den iyi olduğuna göre i3 6100'üde GTX 1070 veya daha üstü ekran kartlarıyla darboğaz olmadan kullanabiliriz.
AMD darboğaz yapmaz dediğini hatırladım ama neyse.

Son düzenleme:
AMD darboğaz yapmaz dediğini hatırladım ama neyse.
Ben asla öyle bir yorum yapmadım az yorum yazan biriyim eğer dediğiniz doğruysa buraya "AMD darboğaz yapmaz." dediğim yorumu bulup konu linkini buraya atarsanız hepimiz görmüş oluruz. Bu cevabınızla bunu kanıtlamak mecburiyetindesiniz.

Ben asla öyle bir yorum yapmadım az yorum yazan biriyim eğer dediğiniz doğruysa buraya "AMD darboğaz yapmaz." dediğim yorumu bulup konu linkini buraya atarsanız hepimiz görmüş oluruz. Bu cevabınızla bunu kanıtlamak mecburiyetindesiniz.
Tekrar oku. Yanlış anladın. AMD halka yani bizlere diyor FX6300 ile yapmıyor diye sen değil.

Son düzenleme:
Tekrar oku. Yanlış anladın. AMD halka yani bizlere diyor FX6300 ile yapmıyor diye sen değil.
Eski ekran kartım'da HD Sapphire 6850'de oyunları 1600 x 900 çözünürlük sınırı vardı. Recep Baltaş'ın çektiği videoda GTX 1050 Tİ 1920 x 1080 ayarlayabiliyor bende öyle bir seçenek yok.

Eski ekran kartım'da HD Sapphire 6850'de oyunları 1600 x 900 çözünürlük sınırı vardı. Recep Baltaş'ın çektiği videoda GTX 1050 Tİ 1920 x 1080 ayarlayabiliyor bende öyle bir seçenek yok.
Monitör çözünürlüğüne göre değişir. Sizin monitörünüz 1080p mi?

AMD nerede böyle bir şey diyor acaba ve ayrıca kardeşim dediğim gibi o zaman i3 6100 de GTX 1070'e darboğaz yapmaz. Eğer durum dediğin gibi olsaydı kimse i7 işlemci veya i5 işlemci almazdı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı