GTX 1060 Düşük GPU Kullanımı

Test kaç dakika surdu birde sol ustteki OC'a mı tıkladınız?
Test nerden baksak 30dakika kadar sürdü ilk 5dakika çok farklı bişe test etti daha sonra, 4 kademe şeklinde her kademe 5-7dakika arası test yaptı. Curve yazısı çıktı ona bastım sonra tik işaretine bastım başka bişeye basmadım. 20fps artışı oldu 180fps alıyordu pubg şuan 200 en düşük.

Hocam ram yükü gpu ve CPU üzerinden alıyor özellikle dual channel ekonomimiz ve bileşenleriniz elverişli ise çift kanal rame geçiniz günümüz oyunları bunu çok kullanıyor ve bf 5 tarzı oyunlarda en az 30 FPS fark yaratıyor çift kanal ram ve yükü CPU üzerinden alması ise neye bağlanır bilmem ancak hoş bir durum

Biraz geç oldu fakat rami ancak alabildim ve sorun tamamen bitti. Optimizasyonu sorunlu olan Assassin's Creed Origins'de bile %100'e ulaşıyorum. Ayrıca rami aynı markanın farklı mhz değerlisini almam rağmen bir sıkıntı olmadı. Sadece düşük mhz değerli olana göre çalışıyor. Eğer yeni pc alacaklar var ise kesinlikle dual channel almalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı