MSI GTX 1060 sistem toplama

Rica etsem bana vatan bilgisayardan buna benzer bir sistem toplar mısınız? Çünkü bir arkadaş 1070 i sığdırılabilir dedi de ben alternatif bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz ? 1070 sığar mı? Markası önemli değil yani Zotac felan olabilir.
Aslında cidden 1070 bu sisteme sığdırılabilir fakat ekran kartını amazondan alırsan. Garanti nasıl oluyor bilmiyorum ama gümrükte sıkıntı yaşamazsın onu biliyorum.

kardeş toplamışsın da şimdi ileri düzeydeki bir ekran kartına düşük bir ram anakart işlemci kullanırsan o bilgisayarın performansı düşer eğer oyun oynayacaksan ram anakart işlemci ekran karıtını dengele anakart aslında senn özellikle online oyunlarda girişini hızlandırır (gamin lan) ram de cl nekdar düşük ve mhz yüksekse loading ekranı okadar çabuk geçer
Ana kartı H110M kullanmak performansı düşürmez. i5 6500 zaten GTX 1060'ı besleyebilecek bir işlemci. Gaming lan oyunlara hızlı bağlanmak yükleme sürelerini hızlı geçmek için değil düşük ping için ki Türkiye'de oturuyoruz ve kullandığımız internetler büyük çoğunlukla 100mbps upload hızına sahip değil. Bu yüzden belli bir ping'in altına pek düşemeyiz. Loading ekranını hızlı geçmek istiyorsan yüksek MHz bellek değil SSD alırsın. Ayrıca belleklerde MHz'den çok CL değerleri önemlidir gecikme azalır CL azaldıkça. Frekans ne kadar yüksekse CL değeri de o kadar artar. Umarım bilgi sahibi olmuşsundur. Tabi ana kart B150 tercih edilebilir fakat bütçeyi biraz aşıyor arkadaşın topladığı sistemden anladığım kadarı ile.

Yeni bir düzenleme yaptım nasıl olmuş acaba?
system 30.07.2016.png
Önerilerinizi bekliyorum.Bu arada İ5 6402P bu ekran kartını besler diye tahmin ediyorum yanılıyor muyum?Eki Görüntüle 176920

Aslında cidden 1070 bu sisteme sığdırılabilir fakat ekran kartını amazondan alırsan. Garanti nasıl oluyor bilmiyorum ama gümrükte sıkıntı yaşamazsın onu biliyorum.
Peki toplayabilir misiniz burada ekran görüntüsü yada yazılı olarak?

Son düzenleme:
Yeni bir düzenleme yaptım nasıl olmuş acaba? Eki Görüntüle 176922 Önerilerinizi bekliyorum.Bu arada İ5 6402P bu ekran kartını besler diye tahmin ediyorum yanılıyor muyum?Eki Görüntüle 176920

Peki toplayabilir misiniz burada ekran görüntüsü yada yazılı olarak?
Ben şuanda toplayamam ama amazon fiyatlarına ve türkiye fiyatlarına bakıp her parçanın önceki mesajlardan birinde yazılı olan 500 600 tllik farkı yaratabilirsin

Ben şuanda toplayamam ama amazon fiyatlarına ve türkiye fiyatlarına bakıp her parçanın önceki mesajlardan birinde yazılı olan 500 600 tllik farkı yaratabilirsin
Bütün parçalarla mı yoksa sadece ekran kartı ile 500 - 600 tl fark olacak? Eğer öyle ise belki ekran kartını amazondan alabilirim

Bütün parçalarla mı yoksa sadece ekran kartı ile 500 - 600 tl fark olacak? Eğer öyle ise belki ekran kartını amazondan alabilirim
Amazon.com: EVGA GeForce GTX 1070 8GB SC GAMING ACX 3.0, Whisper Silent Cooling Graphics Card 08G-P4-6173-KR: Computers & Accessories bütçeni 200 300 tl kadar arttırabilirsen bu ekran kartını ve senin işlemcinle aynı fiyata gelen i5 6600k yı amazonla alabilirsin tabi dediğim işlemci yerine senin seçtiğini amazondan alırsan bütçeni arttırmak zorunda da kalmazsın galiba

Amazon.com: EVGA GeForce GTX 1070 8GB SC GAMING ACX 3.0, Whisper Silent Cooling Graphics Card 08G-P4-6173-KR: Computers & Accessories bütçeni 200 300 tl kadar arttırabilirsen bu ekran kartını ve senin işlemcinle aynı fiyata gelen i5 6600k yı amazonla alabilirsin tabi dediğim işlemci yerine senin seçtiğini amazondan alırsan bütçeni arttırmak zorunda da kalmazsın galiba
Ben sadece işlemci ve ekran kartına baktım diğer parçalarla da farkı kapatma olasılığı falan var

Ben sadece işlemci ve ekran kartına baktım diğer parçalarla da farkı kapatma olasılığı falan var
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı