MSI GTX 1080 Coil Whine Durumu

Glitchy

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar maalesef dün CW olduğunu fark ettim benchmark'ta. Bu süreçte ne yapılması gerekiyor tecrübeli kişiler var mı? Kartı nasıl değiştireceğiz.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

1. Her kartta Coil Whine vardır ama bazılarınki duyulacak derecededir diye duydum doğru mu?
  2. Bazı oyunlar 16 GB RAM varsa 13 çekiyor örneğin ama bende 8 GB RAM var bu yüzden 6-7 GB RAM çekiyor bu FPS'i etkiliyor mudur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar maalesef dün CW olduğunu fark ettim benchmark'ta. Bu süreçte ne yapılması gerekiyor tecrübeli kişiler var mı? Kartı nasıl değiştireceğiz.

1. Her kartta Coil Whine vardır ama bazılarınki duyulacak derecededir diye duydum doğru mu?
  2. Bazı oyunlar 16 GB RAM varsa 13 çekiyor örneğin ama bende 8 GB RAM var bu yüzden 6-7 GB RAM çekiyor bu FPS'i etkiliyor mudur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Coil Whine şans işi gibi bir şey servise götürdünüz mü yeni kartı veriyorlar.

Hocam sizinki bayağı coşuyor... :D Aldığınız yere götürün yada MSİ' nin servisi ile iletişime geçin.

Ama şunu da belirteyim coil whine sıkıntı çıkarmaz, sadece ses yapar. Benim 970' imde de var, Vatandan aldığım için kim uğraşacak diye götürmedim. (y)

Bilemiyorum ya 1080 alıp da cw çıkınca deliriyor insan. Kartın boost hızları da çok iyi ama değiştireceğim sanırım. OC'siz 1961 Mhz görüyor canavar. Normalde fandan çok duyulmuyor ama benchmarkta coşuyor cidden.

Rahatsız edici bir ses, marka model ile belirlenmez rastgele çıkıyor karşınıza. Kartı bozmaz, performansı etkilemez ama sinirlerinizi bozar ötüp durması. Servise durumu belirtip şikayetçi olun.

Bilemiyorum ya 1080 alıp da cw çıkınca deliriyor insan. Kartın boost hızları da çok iyi ama değiştireceğim sanırım. OC'siz 1961 Mhz görüyor canavar. Normalde fandan çok duyulmuyor ama benchmarkta coşuyor cidden.
Dediğim gibi tamamen size bağlı. Eğer rahatsız oluyorsanız değiştirin, ama yok ben böylede kullanırım diyorsanız sıkıntı yok. :D

Bir de kartı nereden aldınız hocam? Oraylada bağlantıya geçebilirsiniz.

Ebrar bilgisayar'dan aldım şimdi orayla konuştum bize iade edin dediler.
Ne güzel! Ben Vatandan almıştım ve aradığımda;

''Bize ne kardeşim, servisi arayın'' dediler. :( Üzüldüm şimdi.

Sizde ise direk itiraz etmeden veya servisle görüşmeden kabul etmişler, ilginç...

Umarım bana da iade çıkar hocam. Kart bağırıyor ama videoda çıkması lazım her halde.
Hocam, olurda para iadesi olursa, Eksen bilgisayar yada Ebrar bilgisayardan şaşmayın. Ben de oralardan alacaktım ama babam elden alalım gerekirse artanı ben tamamlarım dedi.

Müşteri temsilcisi öyle bir konuşuyor ki, sanırsın Pascal mimarisini o tasarlamışta Vatanda hobi olarak çalışıyormuş gibi. :D Vallahi elemanlarıyla da fiyatlarıyla da sinir bir marka... Allah düşürmesin... :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı